ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.14

ΘΕΣγάλα: “Χαιρετίζουμε την παραίτηση Χαρακόπουλου με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα καταψηφίσει”


ΘΕΣγάλα – Πιες: η αλήθεια για το γαλα
Άλλο η απελευθέρωση της αγοράς άλλο η εξυπηρέτηση συμφερόντων
Επειδή ως πρότυπος Συνεταιρισμός, και όχι ως συντεχνία, έχουμε αποδείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον μας για τον Έλληνα καταναλωτής ο οποίος σήμερα απολαμβάνει φθηνό γάλα άριστης ποιότητας, υπενθυμίζουμε πως το γάλα μας πωλείται στη Λάρισα μέσω αυτόματων πωλητών με 0.90 λεπτά το λίτρο, και επειδή Υπουργοί της Κυβέρνησης επικαλούνται συχνά το παράδειγμά μας διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, νομίζουμε πως έχουμε το δικαίωμα να πούμε μερικές αλήθειες μετά από τόσα ψέματα που έχουν ακουστεί.
“[...]εξυπηρετούν ξένα και εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία, προφανώς, δε ταυτίζονται με τα εθνικά μας συμφέροντα καθώς τόσο καιρό δεν έχουν συμβάλλει ούτε στο ελάχιστο για την έξοδο της χώρας από την κρίση”
Οι κ.κ Υπουργοί Χατζηδάκης και Σκορδάς επικαλούμενοι το δήθεν συμφέρον του απρόσωπου καταναλωτικού κοινού υποστηρίζουν πως οι «δήθεν προτάσεις ΟΟΣΑ», η οποίες όπως πληροφορούμαστε είναι τελικά «προτάσεις Καχριμάνη» – αλήθεια ο κ. Καχριμάνης είναι σύμβουλος Υπουργού ή του Πρωθυπουργού;- φέρνουν στη Βουλή τις νέες διατάξεις για την αγορά γάλακτος.
Οι συγκεκριμένες διατάξεις δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι θα επιφέρουν μείωση στην τιμή για τον καταναλωτή, εκτός αν εννοούν τη μείωση που θα επέλθει μετά την αύξηση που ήδη έγινε στις τιμές του γάλακτος και καταγγείλαμε πριν από λίγο καιρό. Αντίθετα θα δημιουργήσουν σίγουρα σύγχυση στον καταναλωτή και πιθανά θα επιφέρουν εκπτώσεις στην ποιότητα του γάλακτος που θα καταναλώνουμε και αυτό γιατί δεν στηρίζονται σε καμία επιστημονική μελέτη περί της ασφάλειας του προϊόντος καθώς θα έπρεπε να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι ειδικές κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.
Επιπλέον η διάταξη που αφορά στο γάλα ημέρας και θα έχει διάρκεια ζωής 2 ημέρες, κάτι που επιστημονικά και νομοθετικά δε στηρίζεται πουθενά, θεωρούμε ότι αποτελεί άκρατο κρατικό παρεμβατισμό που οδηγεί σε μείωση του ανταγωνισμού καθώς δεν δίνει τη δυνατότητα σε μικρές επιχειρήσεις να ανταγωνιστούν αντίστοιχες μεγάλες λόγω της διάρκειας ζωής του προϊόντος.
Επισημαίνουμε πως η παστερίωση είναι μια, και το γάλα ημέρας θα υπόκειται ακριβώς στην ίδια παστερίωση με αυτό που θα ονομάζεται παστεριωμένο. Πως το ένα θα διαρκεί 2 μέρες και το άλλο 10-11 ή και παραπάνω ας μας το εξηγήσει ο ειδικός πλέον κ.Χατζηδάκης. Προς αποφυγή γελοιοποίησης της Κυβέρνησης προτείνουμε έστω την ύστατη ώρα να αποσυρθεί η διάταξη για το γάλα ημέρας. Εδώ να επισημάνουμε, για πολλοστή φορά, την παντελή έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών στη χώρα μας. Κύρια ευθύνη για αυτό φέρει διαχρονικά η Ελληνική Πολιτεία.
Με δεδομένη την προχειρότητα και την παντελή έλλειψη τεκμηρίωσης των διατάξεων για το γάλα και θεωρώντας πως οι αφελείς πολίτες της χώρας έχουν εκλείψει, συνάγεται εύκολα το συμπέρασμα πως οι παραπάνω διατάξεις, όχι μόνο δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των καταναλωτών και των αγελαδοτρόφων αλλά τουναντίον εξυπηρετούν ξένα και εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία, προφανώς, δε ταυτίζονται με τα εθνικά μας συμφέροντα καθώς τόσο καιρό δεν έχουν συμβάλλει ούτε στο ελάχιστο για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Ο φόβος του καινούριου που επικαλείται ο κ. Χατζηδάκης υπάρχει στον ίδιο και στα κατεστημένα συμφέροντα της χώρας και όχι σε εμάς διότι εμείς αποδεικνύουμε στην πράξη πως δεν φοβούμαστε το καινούριο γιατί το τολμούμε.
Χαιρετίζουμε την παραίτηση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα καταψηφίσει τις επίμαχες διατάξεις διότι διαφορετικά η παραίτηση αυτή θα αποτελέσει σωσίβιο για τους υπόλοιπους βουλευτές ώστε να υπερψηφίσουν. Καλούμε επίσης τον Υπουργό κ. Τσαυτάρη, για λόγους ευθιξίας, να παραιτηθεί, καθώς οι προτάσεις του οι οποίες μας έβρισκαν εν μέρει σύμφωνους όχι μόνο δε συζητήθηκαν αλλά χρησιμοποιήθηκαν ύπουλα για να καμφθούν οι αντιστάσεις των Βουλευτών. Τέλος καλούμε τους Έλληνες Βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διαισθανθούν ότι δεν ψηφίζουν τις διατάξεις αυτές καταστρέφοντας απλά ένα παραγωγικό κλάδο της χώρας που θα μπορούσε να συμβάλλει στην ανάπτυξη αλλά θα υπερψηφίσουν, ενδεχομένως ακούσια, υπέρ συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Εκτός και αν εκούσια ψηφίσουν υπέρ της καρέκλας τους. Αλίμονο και κρίμα για τη χώρα αν υπάρχουν τόσο αφελείς Έλληνες που μπορούν να πιστέψουν ότι η έγκριση ή μη των «προτάσεων Καχριμάνη» μπορούν να διακινδυνεύσουν τη σωτηρία μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: