ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.14

Νέα ανταρσία Κασσή και Μωραΐτη για το γάλα



Σε προειδοποίηση ότι δεν θα ψηφίσει το άρθρο για το γάλα, αν δεν κατατεθεί η ρύθμιση που είχε συμφωνηθεί στη σύσκεψη της Πέμπτης, προχώρησε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, μιλώντας στην Επιτροπή της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο. Αλλαγές στις διατάξεις για το γάλα ζήτησε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος μάλιστα επιτέθηκε στον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, χαρακτηρίζοντάς τον...
«μεταρρυθμιστή αλά καρτ».
  
«Αν δεν κατατεθεί η πρόταση Τσαυτάρη στη σημερινή συνεδρίαση, αλλά και αύριο, να είστε σίγουροι ότι εγώ δεν θα το ψηφίσω. Και κάνετε και το μεγάλο λάθος, τα βάζετε όλα μαζί εκβιαστικά σε ένα άρθρο με το πλεόνασμα των 450 εκατ. ευρώ», είπε και τόνισε ότι «δεν πρέπει να μπαίνουν διλήμματα τέτοιου είδους στο Βουλευτή».
  
«Ακόμη και το δίλημμα ότι θα πέσει η κυβέρνηση, έχετε πρώτα την ευθύνη εσείς και μετά εγώ», κατέληξε ο Μ. Κασσής.
  
Παράλληλα, ο βουλευτής επιτέθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την προτροπή τους στους κυβερνητικούς βουλευτές να μην ψηφίζουν: «Καλύτερα να είμαι αντάρτης, παρά να είμαι πολιτικός γυρολόγος και πολιτικός «καλαντζής». Αφήστε τα πολιτικά καλέσματα από το χώρο σας», είπε.
 
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης ζήτησε να υπάρξουν αλλαγές στις διατάξεις για το γάλα, ενώ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «μεταρρυθμιστή αλά καρτ». 
   
«Κάποιοι έρχονται με τα μυαλά που μας έφεραν στην καταστροφή του 2009 και στέλνουν σήμα ότι θα πάνε ξανά με τους εισαγωγείς και τους μεταπράτες για να ξεπουλήσουν την χώρα», πρόσθεσε. «Οι μεταρρυθμιστές αλα καρτ προσβάλουν τον ελληνικό λαό. Αν θέλουν να είναι πραγματικοί μεταρρυθμιστές να φέρουν όλη την έκθεση του ΟΟΣΑ, δηλαδή το αγγελιόσημο τα ζητήματα του φίλου τους του Θύμιου Λυμπερόπουλου (σ.σ. προέδρου τπου σωματείου των ΤΑΞΙ) και να σταματήσουν τα παιχνίδια  κάτω από το τραπέζι», υπογράμμισε.
   
Όσον αφορά το γάλα είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει «να το πάρει πίσω γιατί δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε». Ανέφερε ακόμη πως «δεν είναι προαπαιτούμενο» και οι βουλευτές «πρέπει να δουν τι τελικά έχει συμφωνηθεί γιατί δεν έχουμε εμπιστοσύνη στους υπουργούς. Πολλά από αυτά που διαπραγματευτήκαμε με τους Υπουργούς ήρθαν από την πίσω πόρτα της τρόικας»
   
Υπενθύμισε ακόμη την αποτυχία του μέτρου των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές λέγοντας πως «μας λέγανε ότι θα αυξηθεί ο τζίρος. Τίποτα όμως δεν έχει γίνει έως σήμερα και την ίδια ώρα επιχειρούν από την πίσω πόρτα να επεκτείνουν και για άλλες περιοχές την ρύθμιση… Αυτά ο Χατζηδάκης να τα ξεχάσει, να τα πάρει πίσω».
   
Από enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: