ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.14

Πληγωμένο θηρίο η Τουρκία απειλεί με εισβολές και όλεθρο Ελλάδα και Συρία



"Πληγωμένο θηρίο" 
θυμίζει η κυβέρνηση του Ρ.Τ.Ερντογάν μερικές ημέρες πριν από τις καθοριστικές δημοτικές εκλογές στην Συρία από την αποκάλυψη διαδοχικών σκανδάλων με αποκορύφωμα την αποκάλυψη του περιεχομένου της σύσκεψης για την εισβολή στην Συρία.
Και εδώ ακριβώς είναι το σημείο που είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την ασφάλεια των γεινότων της και ειδικά για την ελληνική ασφάλεια.
Στην Συρία τα είδαμε τα νύχια του θηρίου:...  Μπορεί κάποιοι να μην πίστευαν στα μάτια τους ή καλύτερα στα αυτιά τους ακούγοντας τον Αχμέτ Νταβούτογλου, μαζί με τον διοικητή της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν να κανονίζουν προβοκάτσιες και εισβολές στην Συρία, αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα.
Και πρόκειται για ενέργειες οι οποίες έγιναν στην Συρία και ανά πάσα στιγμή μπορεί να επαναληφθούν σε μεγαλύτερη κλίμακα, αλλά για την Ελλάδα ακόμα δεν είδαμε τα "χοντρά".
Είδαμε την τουρκική κορβέτα να κινείται επί 20 ώρες μέσα στα ελληνικά νησιά παραβιάζοντας τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα πάνω από δέκα φορές, όπως είδαμε και τουρκικά μαχητικά να παραβιάζουν τον ΕΕΧ και να εισπράττουν εγκλωβισμούς από τα συστήματα πυρός τν ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών.
Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο αναφέρεται σε  επεισόδιο με τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235 το οποίο  "εκτελούσε 'αναγνωριστική πτήση'' στο Αιγαίο και το οποίο "εντελώς αναίτια εγκλωβίστηκε από δύο ελληνικά F-16 με καθαρή πρόθεση να το ρίξουν"! 

Το τουρκικό αεροσκάφος παρενοχλήθηκε, κατά τους Τούρκους, δήθεν στο διεθνή εναέριο χώρο (εννοούν μεταξύ των 6 και 10 μιλίων), και ότι αυτό έγινε εφτά (7) φορές σε διάρκεια 96 δευτερολέπτων!
Επίσης μιλάνε και για εγκλωβισμό τουρκικών F-16 από συριακές πυραυλικές συστοιχίες SA-2, SΑ-5, SA=6 και SA-8 στα σύνορα με την Συρία.
Είναι η περιοχή al Kasab που διεξήχθη η τουρκική εισβολή με την χρήση ΤΟΜΑ και ειδικών δυνάμεων.
Τονίζουμε: Η τουρκική κυβέρνηση είναι πληγωμένη και δεν ελέγχεται από κανένα δυτικό κέντρο εξουσίας. Και είναι ικανοί για όλα. Το λένε οι ίδιοι...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: