ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.14

Άπειροι ή μελλοντικοί Κωλοτούμπες;

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η Είδηση...

Εγγυήσεις ότι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελεί «αξιόπιστη» πολιτική δύναμη που θα επιδιώξει λύσεις εντός της ευρωζώνης, έδωσε σε γερμανούς βουλευτές ο αντιπρόεδρος της Βουλής και υπεύθυνος προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ , Γιάννης Δραγασάκης, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι «για το πρόβλημα της Ελλάδας δεν μας φταίνε οι ξένοι».

Ο σχολιασμός ....
Δυστυχώς το τελευταίο καιρό τα εγχώρια ανδρείκελα πληθαίνουν μια και φαίνεται ότι αρχίζουν να μολύνονται από τα μνημονιακά σύνδρομα υποτέλειας και κάποια στελέχη της υποτιθέμενης αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στελέχη τα οποία με την πολυγλωσσία τους φάσκουν και αντιφάσκουν μεταξύ τους στα τηλεπαράθυρα περνώντας την εικόνα της παιδικής χαράς όπου το κάθε παιδάκι παίζει και χαίρεται .... μόνο του!
Κύριοι της μείζονος αντιπολίτευσης μήπως θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευτείτε και να βρείτε μία κοινή γλώσσα συνεννόησης μεταξύ σας; Μήπως τελικά στις τάξεις σας έχουν εισχωρήσει και διαχρονικά λαμόγια των προηγούμενων καταστάσεων και λειτουργούν ως “πρακτορίσκοι”; 
Προσωπικά θεωρώ ότι όλο αυτό το μπάχαλο των θέσεων και των απόψεων σας δίνει την δυνατότητα στις κυβερνητικές μαριονέτες να ρίχνουν συνεχώς την μπάλα στην εξέδρα αφού εκ μέρους σας δεν υπάρχει σύστημα και τακτική στον υποτιθέμενο αγώνα που δίνεται εναντίον τους για τα συμφέροντα μας και φυσικά όσο αυτό συνεχίζεται δίνεται το δικαίωμα σε πολλούς να λένε ότι ο πρόεδρος σας ο κ. Τσίπρας όταν εκλεγεί θα είναι ο νέος “Κωλοτούμπας” στην θέση του νυν δηλ. του κ. Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: