ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

Λιάνα Κανέλλη: «Ο Τσίπρας είναι τσογλάνι»


Λιάνα Κανέλλη: Ο Τσίπρας είναι τσογλάνι
«Τσογλάνι» χαρακτήρισε η Βουλευτής Α' Αθήνας του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Στο Νήμα», στο οποίο έχει ενσωματωθεί το "περιβόητο" τηλεοπτικό χαστούκι από τον Βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στην Βουλευτή του ΚΚΕ.
«Όταν για το εγώ του, γελά απέναντι σε φασιστική πρακτική, είναι τσογλάνι» τόνισε χαρακτηριστικά η κα. Κανέλλη.
Όπως εκνευρισμένη κατήγγειλε, στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη, «ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αντέδρασε γελώντας στο επίμαχο στιγμιότυπο», προσθέτοντας ότι, την χρησιμοποίησε ως διαφημιστικό υλικό. «Ο κ. Τσίπρας, χρησιμοποίησε το χαστούκι για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ. Το γύρισαν δύο άνθρωποι με συμφωνία μαζί του να μη του θίξουν την οικογένεια και τα παιδιά του. Στη συμφωνία αυτή δεν περιλαμβάνεται το δικό μου το παιδί, ούτε η δική μου η οικογένεια» τόνισε χαρακτηριστικά.
«Πάνω στη μούρη μου;» συνέχισε η κα. Λιάνα Κανέλλη, τονίζοντας ότι, δε ρωτήθηκε από κανέναν για την χρησιμοποίηση του υλικού.

epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: