ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.14

Τώρα τρέμουν αιματοχυσία από εκδίκηση της αλβανικής μαφίας

Και τώρα τρέμουν αιματοχυσία στις φυλακές από τους έγκλειστους της αλβανικής μαφίας αλλά και κακοποιούς που βρίσκονται στις ελληνικές φυλακές.
Η κατάσταση έτσι κι αλλιώς ήταν έκρυθμη με πολύ γνωστό δικηγόρο να φωτογραφίζεται για υποκίνηση στάσης με αφορμή τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Στο μεταξύ ο πρόεδρος τωμ εργαζομένων στο σωφρονιστικό κατάστημα Νιγρίτας Χάρης Κονσολίδης επιβεβαίωσε τα που θέλουν το σώμα του Ιλία Καρέλι  γεμάτο μώλωπες και κατά άλλες πληροφορίες αποδίδεται στην προσπάθεια να αφοπλιστεί ο δράστης της δολοφονίας του σωφρονιστικού υπαλλήλου.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως τόσο το υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και το Δημόσιας Τάξης ανησυχούν πλέον για την αντίδραση τόσο των αλβανών κρατουμένων όσο και των αλβανικών συμμοριών που αλωνίζουν στην χώρα μας.
Ο θάνατος του Ιλία Καρέλι μπορεί να ανοίξει ένα εκρηκτικό μέτωπο για την κυβέρνηση  μπροστά στο οποίο η τιμή του γάλακτος θα μοιάζει με βαλς στον ετήσιο αυστριακό χορό των παρθένων.
Τα τελευταία χρόνια άλλωστε το υπουργείο Δημόσιας Τάκης κάνει λόγο για τις στενές σχέσεις των ένοπλων οργανώσεων του αντάρτικου πόλης με δεινούς εκτελεστές του ποινικού περίοπτη θέση ανάμεσα στους οποίους έχουν οι Αλβανοί.
Όπως όλα δείχνουν εκεί που η κυβέρνηση κατάφερε να περάσει αναίμακτα το νομοσχέδιο της Τρόικας έρχεται κάτι αναπάντεχο να οδηγήσει τα πράγματα εντός και εκτός των φυλακών στην κόψη του ξυραφιού...Στο μεταξύ post στο Indymedia αναφέρει ότι ο Ιλία χτυπήθηκε από ανθρωποφύλακες στην Νιγρίτα>
kourdistoportocali.

Δεν υπάρχουν σχόλια: