ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.14

Πάνος Καμμένος στο CRASHonline: «Ξεκίνησε επίθεση με στόχο τη διάλυση των ΑΝΕΛ»


kamm_Η ανεξαρτητοποίηση των δύο βουλευτών των ΑΝΕΛ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου! Ο ίδιος μίλησε στο CRASHonline κάνοντας λόγο για επιχείρηση διάλυσης του κόμματος!
Πιο συγκεκριμένα, είπε τα εξής: «Έχει αρχίσει μια νέα επιχείρηση διάλυσης του κόμματος των ΑΝΕΛ που κατευθύνεται από γνωστά κέντρα που ελέγχουν την πολιτική σκηνή και φυσικά από το Μαξίμου».
Να σημειωθεί πως οι πληροφορίες για την ανεξαρτητοποίηση της κας Γιαταγάνα και του κ. Γιοβανόπουλουήταν γνωστές από το Σάββατο. Μάλιστα, ο πυρήνας, το περιβάλλον του Καμμένου μιλούσε για μεγάλα… δώρα και οφέλη που προτάθηκαν στους δύο βουλευτές προκειμένου να αποχωρήσουν από τους ΑΝΕΛ. Από την πλευρά τους οι δυο βουλευτές έχουν τα δικά τους επιχειρήματα με τα οποία αιτιολογούν την ανεξαρτητοποίησή τους.
Οι ΑΝΕΛ μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία έχει ως εξής:
«- Μετά την επίθεση από ελεγχόμενα από την διαπλοκή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με λάσπη,
- μετά την πλήρη απομόνωσή μας από τηλεοράσεις και εφημερίδες,
- μετά τη δημόσια αποδοχή της πρόσκλησης Σαμαρά από τον ρίψασπι Νταβρή,
η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε το Κίνημα των πολιτών που αντιστάθηκε και θα συνεχίσει να αντιστέκεται μέχρι τέλους στις δυνάμεις κατοχής. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε, δεν φοβόμαστε. Δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής. Αυτούς που δεν άντεξαν τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους πριν αποδεχθούν και αυτοί την γνωστή πρόσκληση».



Δεν υπάρχουν σχόλια: