ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.14

Ο ΝΕΝΕΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΡΕΠΟΥΣΗ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter: @egerssi

            Σύμφωνα με τα εγχώρια τσιράκια της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, τους εκπροσώπους της αμερικανοκρατίας και της πιο χυδαίας μορφής παγκοσμιοποίησης, τα προβλήματα του ελληνικού λαού δεν είναι η εγκληματική εφαρμογή των Μνημονίων, η οποία εξαθλιώνει καθημερινά τον Ελληνικό λαό και έχει ήδη εκχωρήσει τα Κυριαρχικά Δικαιώματα της πατρίδος μας, άλλα είναι ο … μιλιταρισμός (!!!) που εμποτίζουμε τα παιδιά μας και ως εκ τούτου πρέπει να παραγραφεί η Ιστορία μας και να καταργηθούν οι παρελάσεις και στη συνέχεια φυσικά και οι ίδιες οι Εθνικές Επέτειοι (δηλώσεις Ρεπούση ανήμερα 25ης Μαρτίου 2014). Πρόβλημα για τα φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης είναι το απελευθερωτικό μήνυμα που εκπέμπει η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου και εναντίον της σημερινής κατοχής μας από τους Νεοναζί της Μέρκελ και τα εσωτερικά ανδράποδα Σαμαρά και Βενιζέλου. Πρόβλημά τους είναι ο…Σταυρός στη σημαία μας και η πίστη του λαού μας στην Παναγιά μας. Πρόβλημά τους είναι ο…ρατσισμός (!!!) των Ελλήνων απέναντι στους λαθρομετανάστες.
            Αυτές είναι οι απόψεις των υπερασπιστών της παγκοσμιοποίησης που έχουν χρεωθεί από τη Ν.Τ.Π τη διαστρέβλωση και παραχάραξη της Ιστορίας μας μέσω Ανθελληνικού και μισαλλόδοξου κρεσέντου που εκφράζεται κυρίως από τα τηλεοπτικά σκουπίδια. Αυτές οι απόψεις στο πρόσφατο παρελθόν εκφράστηκαν από την Ρεπούση – σημερινή βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ -, όπου μεταξύ των άλλων ιστορικών στρεβλώσεων και τερατουργημάτων, βάφτισε τη σφαγή του Ελληνικού πληθυσμού στο λιμάνι της Σμύρνης κατά τη Μικρασιατική καταστροφή του ΄22, ως συνωστισμό των Ελλήνων στην προκυμαία! Μια αναφορά για τις θηριωδίες των γειτόνων μας, που ακόμη και σήμερα δημιουργεί στους Έλληνες και ιδιαίτερα σε εκείνους που έχουν προσφυγική καταγωγή, υπέρμετρη ανατριχίλα και αποτροπιασμό. Στη συνέχεια τη σκυτάλη από το «ξεκαπίστρωτο μουλάρι» - έτσι αποκάλεσε ο Κούνδουρος τη Ρεπούση – παρέλαβε ο Διεθνιστής Τατσόπουλος – σημερινός ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην του ΣΥΡΙΖΑ - ο οποίος συνέγραψε και παρουσίασε σειρά εκπομπών με τίτλο «γεννήθηκα το 1821», από το Διεθνιστικό τηλεοπτικό σταθμό SKAI, των διαπλεκόμενων νταβατζήδων. Σε αυτή την παραγωγή ο Διεθνιστής ταραμάς, μιλάει πως «Το ΄21 είχαμε δυο εμφυλίους. Δεν πιστέψαμε ότι είχαμε ένα Έθνος-νήπιο και τώρα μπορούμε πλέον να πούμε την αλήθεια. Είναι ίσως η πρώτη φορά που η ελληνική τηλεόραση ασχολείται με το ΄21 με τόσο σοβαρό και τόσο αντισυμπλεγματικό τρόπο». Βέβαια, αυτή η ανθελληνική και ισοπεδωτική πολιτική προπαγάνδα για την Επανάσταση του 1821, είναι κατά τον Τατσόπουλο, αντισυμπλεγματικός τρόπος προσέγγισης της δικής του «πληρωμένης» αλήθειας. Αυτής της αλήθειας που εξάλειψε τον όρο «εθνικό» από τα Υπουργεία, που κατάργησε τα Θρησκευτικά από τα σχολεία, που καθιέρωσε ως προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας, που καθιέρωσε την τούρκικη γλώσσα στα σχολεία της μειονότητας της Θράκης μας και τόσα άλλα.
            Αυτή  είναι η πολιτική των Νενέκων και επειδή τέτοιοι σύγχρονοι Νενέκοι, υπάρχουν πολλοί σας παρουσιάζω άλλον ένα, τον κρατικοδίαιτο «αριστερούλη» δημοσιογράφο και συγγραφέα, Νίκο Δήμου, που ως πρωτοκλασάτο στέλεχος του νέου Συστημικού κόμματος «Ποτάμι», και στην εκπομπή του Ευαγγελάτου στο SKAI, δήλωνε προ ημερών τη θέση του κόμματός του για τη διαμάχη της οριστικής λύσης του ονόματος της γείτονας χώρας: «Είναι ένα θέμα που έχουμε ήδη χάσει. Το 95% των κρατών έχει δεχθεί το όνομα “Μακεδονία” κι εμείς συνεχίζουμε να το συζητάμε»! Συμφώνησε δε, πως η ΠΓΔΜ μπορεί να ονομαστεί όπως θέλει, ακόμα και “Μακεδονία” και τάχθηκε υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.
            Δυστυχώς όμως, αυτό το 80χρονο ανδράποδο, ξαναχτύπησε ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, την ώρα δηλαδή, που ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία γιόρταζαν την εθνική παλιγγενεσία και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Έγραψε λοιπόν, μεταξύ άλλων ηλιθιοτήτων: «Η Εκκλησία όχι μόνο δεν πρωτοστάτησε στον Αγώνα αλλά τον πολέμησε με κάθε τρόπο. Αφόρισε τον Ρήγα Φεραίο, εναντιώθηκε στις “σατανικές” απόψεις για ελευθερία, ισότητα και δημοκρατία που έρχονταν από την Δύση και τελικά αφόρισε και την ίδια την επανάσταση. Φυσικά κανείς δεν ήταν στην Αγία Λαύρα στις 25 Μαρτίου και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός όχι μόνο δεν σήκωσε το λάβαρο (που φτιάχτηκε μετά από 50 χρόνια) αλλά έβριζε τον επαναστάτη Παπαφλέσσα ως “εξωλέστατον”. Η επανάσταση του ‘21 απέτυχε ολοκληρωτικά». Και σε άλλο σημείο: «Στην Επανάσταση έγιναν πράξεις θηριωδίας εκ μέρους των Ελλήνων. Στην κατάληψη της Τριπολιτσάς σφάχτηκαν πάνω από 30.000 άμαχοι – ανάμεσά τους πολλοί Εβραίοι που ήταν αμέτοχοι στον αγώνα. Λόγος: το πλιάτσικο». Όπως επίσης έγραψε: «Και όσοι δεν συμπαθούν τους Αλβανούς θα έπρεπε να ξέρουν πως μερικοί από τους πιο γενναίους οπλαρχηγούς και καπεταναίους μας ήταν Αρβανίτες που δεν μιλούσαν καν τα ελληνικά». 
            Στο σημείο αυτό και μπροστά στο Αντεθνικό και Αντιχριστιανικό παραλήρημα του Δήμου, θα ήθελα να θυμίσω σε αυτούς τους θολοκουλτουριάρηδες που ως ακρίδες έχουν ενσκήψει στην κοινωνία μας, καταστρέφοντας και κατατρώγοντας τον ιστό της, πως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, είπε το ιστορικό «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», όταν διαπίστωνε πως πάνε χαμένοι οι αγώνες και οι θυσίες των Ελλήνων, από τη μάστιγα των προσκυνημένων στους Τούρκους, οι οποίοι δεν ήθελαν να χαλάσουν την ησυχία της ήρεμης ζωής τους και με τον χαφιεδισμό τους απολάμβαναν περιούσια οφέλη εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων που βογκούσαν από τον τούρκικο ζυγό. Αυτοί λοιπόν, οι προσκυνημένοι σε συνάρτηση με την επέλαση του Ιμπραήμ Πασά, αποτέλεσαν την εποχή εκείνη, πηγή κινδύνων που απειλούσαν την νικηφόρο έκβαση της Επαναστάσεως. Γι΄ αυτό ο Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματά του έκανε ειδική αναφορά στους προσκυνημένους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόνον εις τον καιρόν του προσκυνήματος εφοβήθηκα διά την πατρίδα μου». Χαρακτηριστικό δε παράδειγμα, ο Δημήτριος Νενέκος, οπλαρχηγός της Επανάστασης του ΄21, ο οποίος συνεργάστηκε το 1827 με τον αλβανικής καταγωγής, στρατηγό Ιμπραήμ Πασά, που ως επικεφαλής των Τουρκοπροσκυνημένων πολέμησε κατά των Ελλήνων. Γι΄ αυτήν την υποταγή του, κατόπιν προτάσεως του Ιμπραήμ, αναγορεύτηκε κατ΄ εντολή του Σουλτάνου, Μπέης. Έτσι, το «Νενέκος» έγινε συνώνυμο της εθνικής προδοσίας. Μιας προδοσίας χωρίς όρια, από τη στιγμή που ο προδότης δεν περιορίζεται μόνο σ΄αυτή την επαίσχυντη πράξη, αλλά ταυτόχρονα τάσσεται στο μέρος του εχθρού, πολεμώντας εναντίον των συμπατριωτών του. Στη σημερινή Ελλάδα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, έχουμε «Νενέκους» στους οποίους ο Θεόδωρος των Ελλήνων θα απηύθυνε για άλλη μια φορά το «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»; Διακρίνουμε στις ημέρες μας, προσκυνημένους, δουλοπρεπείς πολιτικούς οι οποίοι ευχαρίστως ξεπουλούν την πατρίδα και το λαό της, συμπράττοντας με τους δανειστές-τοκογλύφους-νέους κατακτητές της πατρίδος μας, εξυπηρετώντας τα συγκυριακά τους συμφέροντα προκειμένου να γίνουν «Μπέηδες»;  

            Συνεπώς, πρέπει επιτέλους, να αντιδράσουμε! Σαν ενεργοί πολίτες, σαν υπεύθυνα άτομα, σαν λαός που διαθέτει κρίση και διάθεση αντίστασης στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στους εδώ υπηρέτες της. Γιατί αυτή η ισοπέδωση των πάντων, οδηγεί μαθηματικά στον πιο ολισθηρό κατήφορο και δεν πρέπει να περάσει! Ειδάλλως, η γενιά μας θα στιγματιστεί με το πιο θλιβερό κατάντημα: Να είμαστε δηλαδή, εμείς η γενιά που αύριο θα παραδώσει στα παιδιά μας μια πατρίδα απεθνοποιημένη και πεθαμένη. Που αυτή δεν θα είναι πια Ελλάδα. Γι΄ αυτό ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ. Γιατί το αύριο έρχεται πολύ γρήγορα. Και απείρως γρηγορότερα από όσο εμείς θέλουμε να πιστεύουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: