ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

Ουκρανία: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον ακροδεξιό Αλεξάντρ Μουζίτσκο


Θυμάστε τον ακροδεξιό Ουκρανό ηγέτη του «Δεξιού Τομέα», Αλεξάντρ Μουζίτσκο, που τον περασμένο μήνα εμφανιζόταν σε ένα βίντεο να ρίχνει… σφαλιάρες σε έναν άμοιρο εισαγγελέα επειδή καθυστερούσε μια έρευνα; Τον σκότωσαν άγνωστοι με δύο σφαίρες στην καρδιά, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης την Τρίτη και αναμεταδίδει το πρακτορείο ITAR-TASS.

O Ουκρανός βουλευτής Aleksandr Doniy έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Facebook: «Το αυτοκίνητό του είχε αποκοπεί από δύο άλλα αυτοκίνητα. Το έσυραν και τον τοποθέτησαν πάνω σε αυτά τα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια τον πέταξαν στο έδαφος, του έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη και τον σκότωσαν με δυο βολές στην καρδιά».

Ο Μουζίτσκο ήταν γνωστός για τις αντισημιτικές θέσεις του και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας με την πλευρά των ανταρτών.

Τον περασμένο μήνα είχε μπει στο εισαγγελικό γραφείο για να ζητήσει το λόγο επειδή, κατά την άποψη του, η έρευνα για μια δολοφονία καθυστερούσε

Στο βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου ο Μουζίτσκο  αρπάζει τον εισαγγελέα από τη γραβάτα και τον σφίγγει, ενώ σε μια ακόμη προσπάθεια του δικαστικού λειτουργού να του εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση τον χαστουκίζει δυνατά.

Φανατικός αντιρώσος, είχε συμμετάσχει ως εθελοντής στον πόλεμο στην Αμπχαζία, τη Γεωργία και την Τσετσενία. Το 1994 στην Τσετσενία διοικούσε την ομάδα εθελοντών «Viking» και ανήκε στην προσωπική φρουρά του Dudayev.

Μάλιστα του απένειμαν και τον τίτλο «Ήρωα του Έθνους» για τις υπηρεσίες του. Το 2012 εξελέγη βουλευτής της Ουκρανίας. Την περασμένη Τρίτη, αυτός ο πρώην μαχητής , κατέφθασε στο περιφερειακό κοινοβούλιο του Rovno απειλώντας τους βουλευτές με πολυβόλο και μαχαίρια και απαιτώντας έκδοση απόφασης για χορήγηση κατοικιών στις οικογένειες των διαδηλωτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των βίαιων συγκρούσεων στο Κίεβο.

 Το ακροδεξιό κόμμα «Δεξιός Τομέας» θεωρεί  υπεύθυνο για τη δολοφονία του ηγέτη του Αλεξάντρ Μουζίχκο τον υπουργό Εσωτερικών και με ανακοίνωση που εξέδωσε προειδοποιεί ότι θα πάρει εκδίκηση.
Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: