ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

Η απάντηση του Γιώργου Παρτσαλάκη στον Γιάννη Μπέζο: «Είναι ντροπή»

Η απάντηση του Γιώργου Παρτσαλάκη στον Γιάννη Μπέζο «Είναι ντροπή»
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», το πρωί της Κυριακής, και έκανε τα δικά του, αιχμηρά σχόλια για τον Γιάννη Μπέζο και τον Νίκο Ορφανό σχετικά με… τις δηλώσεις τους για την κρίση στην τηλεόραση και τους ηθοποιούς που πρέπει να «αποσυρθούν» από το θέατρο.
«Θα πω κάτι πολύ πικρό κι ας το ακούσει πολύ σοβαρά ο συνάδελφος που είπε ότι με αυτήν την κρίση έφυγαν κάποια «σκουπίδια» από την τηλεόραση. Ήταν πάρα πολύ σκληρό και πικρό αυτό που ειπώθηκε, το αποτέλεσμα είναι η μυθοπλασία στην τηλεόραση να είναι δυο- τρεις σειρές κι αν εννοούσαν αυτοί οι συνάδελφοι ότι όσοι έμειναν στην τηλεόραση είναι αυτοί που πρέπει να εργάζονται και οι άλλοι είναι σκουπίδια, είναι ντροπή και απαράδεκτο», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Γιάννης Μπέζος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Νίκου Ορφανού, ο οποίος είχε πει ότι πρέπει οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ηθοποιοί να φύγουν από το θέατρο για να πάρουν «σειρά» οι νεότεροι: «Χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχραιμία αυτό το πράγμα. Το πήρα σοβαρά αυτό το πράγμα, γιατί είμαι εξοργισμένος με όλες αυτές τις αηδίες».



Δεν υπάρχουν σχόλια: