ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.14

Η μίζα της Ελλάδας


Απελπιστικά επαναλαμβανόμενη είναι η νεώτερη Ιστορία της Ελλάδας. Λαϊκιστές, χρεωκοπίες, δικτατορίες και εθνοσωτήρες.
Ένας κύκλος που πάντα άφηνε στο τέλος την Ελλάδα διχασμένη και καταχρεωμένη υπόδουλη στους ξένους και ντόπιους δανειστές. Ακόμα και σήμερα που η Ελλάδα δείχνει να ελπίζει 321 δις ευρώ περιμένουν την αποπληρωμή τους από τους αγέννητους Έλληνες.

Οι αιτίες πολλές αλλά η θεραπεία μία. Ιδεολογίες, οικονομικά μοντέλα, πολιτικοί εθνοσωτήρες, ιερατείο παρά τον πατρωτισμό τους ποτέ δεν κατάφεραν να αποσωβήσουν το μοιραίο της χώρας. Το ανεξόφλητο χρέος της επόμενης γενιάς, ίσως και να τους εξυπηρετούσε.

Σήμερα ο κ.Τσίπρας μάχεται το μνημόνιο και ο κ.Σαμαράς πολεμάει το σκοτάδι, μέσα στη νύχτα της ραδιουργίας. Κανείς δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα γιατί κανείς δεν θέλει τελικά να κατονομάσει την αιτία.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νομπελίστες της πολιτικής. Δεν χρειάζεται την Τρόικα και τους λαούς της Ευρώπης που αδυνατούν να επιλέξουν το κοινό συμφέρον εις βάρος του συμφέροντος των λαών τους.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες χρειάζονται μόνο ένα πράγμα να κάνουν. Καλύτερα να μην κάνουν. Να μην κλέβουν το Κράτος, να μην κλέβουν τον συμπολίτη τους, να μην κλέβουν τον εαυτό τους. Όσο αυτό δεν αλλάζει, τίποτα δεν θα αλλάξει και τα πρωτογενή πλεονάσματα είναι κοινωνικά πυροτεχνήματα που θα σβήσουν γρήγορα. Μόλις αλλάξει αυτό  όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.Είναι ανεξάντλητος ο πλούτος της χώρας. Πνευματικός και υλικός.

Όσο επιτρέπεται να μένει η ολιγαρχία του τόπου γαντζωμένη και να απομυζεί τον εθνικό πλούτο δεν μπορεί κανείς να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο. Αναρίθμητα τα παραδείγματα της εθνικής κλοπής και της συγκάλυψής τους. Τι να πει ο κ.Σαμαράς για την κλοπή από την Energa 152 εκατομμυρίων ευρώ από τα πορτοφόλια των ελληνικών οικογενειών  και τι να πει η ελληνική Δικαιοσύνη που έχει ακόμα ελεύθερους τους πρωτεργάτες αυτής της απάτης χωρίς να τους δικάζει.

Δεν έχει νόημα η απαρρίθμηση των κλοπών του Κράτους, των κλοπών των κρατικών λειτουργών, των κλοπών των πολιτών. Νόημα έχει ότι μπορείς να πετάς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με 19,99 ευρώ ενώ οδηγείς με 109,15 ευρώ. Νόημα έχει να νιώσεις κάποια στιγμή Έλληνας και όχι γραικός.

Αν αυτό γίνει στον 21ο ή στον 22ο αιώνα  θα αποφασίσει ο λαός ή καλύτερα αυτός που ενημερώνει το λαό. Η ελληνική δικαιοσύνη, η ελληνική Κυβέρνηση, η Τρόικα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ένα σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης λοιπόν με τα ίδια σάπια υλικά. Με τους ίδιους εργολάβους. Ένας ακόμα κύκλος ξεκινά, κάποιος να βάλει μπρος τη μίζα…


thedayaftergr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: