ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.14

Ραχήλ Μακρή: "Σφίγγουν τα γάλατα για τον Σαμαρά και αποκαλύπτονται τα πιόνια εφιάλτες, παρά τις δακρύβρεχτες ανακοινώσεις περί του αντιθέτου"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή. 

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Ο αγώνας για την εθνική ανεξαρτησία και την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του γένους αποδεικνύεται ότι δεν έχει ακόμα τερματιστεί. Η Τρόικα απαιτεί και η υποταγμένη ηγεσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διαμελίζει την ελληνική κοινωνία υπακούοντας στους οικονομικούς δυνάστες μας.
Η ελάχιστη ρανίδα ήθους και εθνικής συνείδησης των βουλευτών των κομμάτων της Συγκυβέρνησης αναπόφευκτα θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε απώλεια της δεδηλωμένης. Η προοπτική αυτή τρομάζει τους Σαμαρά και Βενιζέλο.
Για τους λόγους αυτούς οι μάσκες πέφτουν, οι εφιάλτες αποκαλύπτονται και ο λαός πλέον γνωρίζει τους λόγους της κοινοβουλευτικής ανυπαρξίας τους. Ο ένας μετά τον άλλον ρίχνουν τις ασπίδες, τρέχουν ως πρόβατα παρέχοντας γη και ύδωρ, κατακερματίζουν την προσπάθεια κοινής δράσης έναντι των μνημονιακών συμβάσεων υποταγής και δημιουργούν προπέτασμα καπνού, που υπηρετεί άμεσα ή έμμεσα την Συγκυβέρνηση. 
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όσο ασήμαντα και εάν είναι τα πρόσωπα σε σχέση με την απαξία των πράξεων τους, όσο σημαντική και εάν είναι η καμπή για τον αντιμνημονιακό αγώνα, τόσο περισσότερο οφείλουμε να κάνουμε τις επιλογές μας, με γνώμονα το εθνικό και όχι το προσωπικό συμφέρον.  

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531
25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842

Δεν υπάρχουν σχόλια: