ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.14

Αρση ασυλίας του Α.Γεωργιάδη για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες ζήτησε ο Αρειος Πάγος



Μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη διαβιβάζεται στη Βουλή για να αποφασιστεί η άρση της ασυλίας του, μετά από καταγγελία πολίτη, ο οποίος αποκαλύπτει πως έχει διαπραχθεί εκ μέρους του ψευδής δήλωση πόθεν έσχες με αγορά υπερπολυτελούς μεζονέτας με εικονικό τίμημα.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης διαβίβασε στη Βουλή την αναφορά.
Σε αυτή ο καταγγέλων αναφέρει ότι ο υπουργός Υγείας το 2007 αγόρασε μεζονέτα 217 τετραγωνικών μέτρων στο Μαρούσι Αττικής, έναντι του ποσού των 274.938 ευρώ.
Υποστηρίζε δε ότι η αξία του επίμαχου ακινήτου είναι πολλαπλάσια από αυτή που δηλώθηκε και προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του επικαλείται συγκριτικά στοιχειά αγοραπωλησιών που έγιναν στην περιοχή κοντά στο ακίνητο του κ. Γεωργιάδη.
Ακόμη, αναφέρεται στην μηνυτήρια αναφορά, ότι ο υπουργός Υγείας για την αγορά της μεζονέτας στο Μαρούσι αναφέρει ότι έλαβε δάνειο από Τράπεζα ύψους 530.000 ευρώ.
Θα αρθεί η ασυλία του για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα; Εκτιμούμε ότι για λόγους δεοντολογίας ο ίδιος θα πρέπει να ζητήσει κάτι τέτοιο από μόνο τους...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: