ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.14

Δεν συζητά καν η Μέρκελ κυρώσεις κατά της Ρωσίας…


Σημαντικό είναι το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στη συνεννόηση των δυο ακτών του Ατλαντικού, από τη στιγμή που η ηγέτης της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, δεν συζητά το ενδεχόμενο επιβολής οικονομικών κυρώσεων στη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως άλλωστε διαφάνηκε και από τη συνάντηση του Ρώσου ηγέτη με τον επικεφαλής του γερμανικού κολοσσού Siemens…
Βερολίνο και Μόσχα δείχνουν να επιθυμούν ανοικτά έναν πολιτικό συμβιβασμό που δεν θα διαταράξει το οικονομικό περιβάλλον, με τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα να αντιμετωπίζει συντονισμένα πυρά στις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι δεν αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα τη «ρωσική επιθετικότητα».
Οι κουβέντες που λέγονται στις Βρυξέλλες κατά την επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Ευρώπη, είναι σχεδιασμένες να καθησυχάσουν το ακροατήριο της Δύσης ότι όλα βαίνουν καλώς, συγκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό τις τεράστιες διαφωνίες στον τρόπο αντιμετώπισης της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: