ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.14

Ραχήλ Μακρή: «Δέχθηκα ανελέητο πόλεμο από Γιαταγάνα-Γιοβανόπουλο, υπάρχει και τρίτος για παραίτηση»


raxil
Για οργανωμένη ομάδα εντός του κόμματος που έχει σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, μίλησε η Ραχήλ Μακρή με αφορμή τη σημερινή ανεξαρτητροποίηση Γιαταγάνα-Γιοβανόπουλου.
Μιλώντας στο Χωρίς Αναισθητικό και στον Γιώργο Τράγκα, τόνισε ότι «προσωπικά εγώ δεν είχα καμία κόντρα με κανέναν τους. Αυτοί είχαν κόντρα μαζί μου, χωρίς να καταλαβαίνω τον λόγο».
Συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχει μία «ομάδα βουλευτών» από την οποία δέχθηκε «ανελέητο πόλεμο» και ότι είναι αυτοί που δημιουργούσαν προβλήματα ώστε να την εξαναγκάσουν να φύγει από το κόμμα. Κατονόμασε δε σαν «αρχηγό» αυτής της ομάδας τον Γιώργο Νταβρή και πρόσθεσε ότι υπάρχει και τρίτος βουλευτής προς ανεξαρτητοποίηση, μετά τους δυο.


crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια: