ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

Πάνε για Οκτώβριο οι απολύσεις του 2015 – Οι εκλογές «σώζουν» τους δημοσίους υπαλλήλους

Tην πληροφορία ότι δεν θα υπάρχει δεσμευτική αναφορά για 2.000 απολύσεις το 2015, που είχε μεταδώσει από το μεσημέρι της Δευτέρας η aftodioikisi.gr, επιβεβαίωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας ανώτατος παράγοντας του υπουργείου  Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους επικεφαλής της τρόικας, ο συγκεκριμένος παράγοντας τόνισε ότι «η κυβέρνηση εμμένει στη θέση της ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων το 2015», προσθετοντας με νόημα ότι «βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία».
Να σημειωθεί ότι, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, η ικανοποίηση της απαίτησης της τρόικας για συγκεκριμένο αριθμό νέων απολύσεων υπαλλήλων εντός τους 2015 οδεύει προς παράταση.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εκπρόσωποι των δανειστών ενόψει εκλογών του Μαϊου «πείστηκαν» ότι θα υπάρχει δεξαμενή απολύσεων για το 2015, μεταξύ άλλων από τους επίορκους και όσους υπαλλήλους έχουν προσληφθεί με πλαστά πιστοποιητικά. Ως εκ τούτου, απέσυραν την απαίτηση τους για συγκεκριμένο αριθμό απολύσεων (2.000) για το 2015.
Φαίνεται δε, ότι αυτός ο αριθμός θα καθορισθεί σε νέα συνάντηση που θα έχουν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης μετά τις εκλογές, με πιο πιθανό χρόνο τον Οκτώβριο, που θα υπάρχει σαφής εικόνα από ελληνικής πλευράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: