ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

Ο Πάστορας Κουβέλης επιβεβαίωσε τη Goldman Sachs που ξεβρακώνει τους απατεώνες ΣαμαροΒενιζέλους

ΣΧΕΤΙΚΟ:Έκθεση-βόμβα της Goldman Sachs «γδύνει» την κυβέρνηση!! ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!

Τι είπε ο Κουβέλης και επιβεβαίωσε τη Goldman Sachs
Ανακοίνωση-κόλαφο που αποκαλύπτει την υποχώρηση της κυβέρνησης από τις κόκκινες γραμμές στα θέματα των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ, εγκαλώντας τόσο τον αρμόδιο υπουργό όσο και τον πρωθυπουργό. Αν ισχύουν τα όσα καταγγέλει η ΔΗΜΑΡ τότε η κυβέρνηση έχει δεχθεί την αποτυχία που της χρεώνει η Goldman Sachs στο μέτωπο των μεταρρυθμίσεων και αναγκάζεται να πάρει επιπλέον μέτρα εσωτερικής υποτίμησης προκειμένου να παραμείνει εντός τροχιάς το πρόγραμμα. 
Δεν πρόκειται βέβαια για ταύτιση του Φώτη Κουβέλη και της ΔΗΜΑΡ με τους οικονομλόγους της Goldman Sachs αλλά για την αποκαλυψη της πολιτικής και των σφαλμάτων της κυβέρνησης από δυο εκ διαμέτρου αντίθετες οπτικές γωνίες, γεγονός που ενισχύει την πεποίθηση της κυβερνητικής... αστοχίας.
Η ΔΗΜΑΡ στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
Σε αυτήν αναφέρει τα εξής: «Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά υποκύπτει στις επιταγές της τρόικας, αίροντας προστατευτικές διατάξεις που είχαν θεσπιστεί υπέρ των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα.
»Η αλλαγή του καθεστώτος για τις ομαδικές απολύσεις και η κατάργηση των τριετιών για τους μακροχρόνια ανέργους, συνιστούν απαράδεκτες υποχωρήσεις και μάλιστα σε θέματα που θα έπρεπε να είχε εξαρχής αποκλειστεί από το πεδίο των διαπραγματεύσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: