ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.14

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ!!! ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5ΕΥΡΩ... ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΩ"

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΟΤΕ!!
«Διάβασα ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για νόμο του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ, υπογραμμίζοντας ότι θεσπίστηκε επί κυβέρνησης Παπανδρέου.

«Στα Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ και στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων ισχύει το 5ευρω. Ισχύει όχι τώρα επί Γεωργιάδη, μπήκε ως 3 ευρώ επί Σημίτη το 2003 και έγινε 5ευρω επί Γιώργου Παπανδρέου, το 2011. Με νόμο του ΠΑΣΟΚ στα Κέντρα Υγείας και στα εξωτερικά ιατρεία ίσχυε το 5ευρω», ανέφερε...
χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, και πρόσθεσε ότι ο νόμος ψηφίστηκε από «το καταπράσινο ΠΑΣΟΚ όταν ήταν μόνο του στην κυβέρνηση».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Όταν μιλάμε για μεταρρύθμιση, πρέπει να έχουμε αρχή, μέση και τέλος. Να ξέρουμε που πηγαίνουμε και που μπαίνει η τελεία. Δυστυχώς, εδώ κάθε μέρα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά έλεος.
Απλά διεκπεραιωτής είσαι κύριε υπουργέ?
Αν βλέπεις κάτι στραβό δεν μπορείς να το διορθώσεις?