ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.14

Το ποτάμι χωρίς οργή


Ο Καραμανλής είχε ευθέως μιλήσει για σύστημα ΠΑΣΟΚ, δηλαδή για ένα ολόκληρο καθεστώς, το οποίο είχε εγκατασταθεί και διοικούσε τη χώρα. Επιπλέον, σύμφωνα με φήμες, ο ίδιος ο Καραμανλής, από την ταβέρνα «Μπαϊρακτάρης» μίλησε για 4-5 κρατικοδίαιτους «νταβατζήδες» που ελέγχουν τη χώρα. Τελικά, ούτε ο Καραμανλής κατάφερε να διαλύσει το σύστημα αυτό.
Είναι προφανές, πως αυτό το ολιγαρχικό σύστημα ΠΑΣΟΚ (δηλαδή…
μια ολόκληρη νομενκλατούρα, στον οικονομικό, πνευματικό και κοινωνικό χώρο) είχε ως πολιτικό του εκπρόσωπο τον πολιτικό φορέα ΠΑΣΟΚ, μέσα από το οποίο αιματοδοτούταν και επιβίωνε σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας. Σήμερα, ο πολιτικός φορέας ΠΑΣΟΚ διαλύεται, όμως μένει αλώβητο ολόκληρο το κρατικοδίαιτο σύστημα ΠΑΣΟΚ, το οποίο τώρα κινδυνεύει κι αυτό με άμεση κατάρρευση και απελευθέρωση των κοινωνικών δυνάμεων.
Μέχρι στιγμής αυτό το σύστημα καταφέρνει να επιβιώνει και να κερδίζει, όταν η ελληνική κοινωνία σαρώνεται από σφοδρή οικονομική κρίση, μέσω της συνεργασίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε πολιτικό επίπεδο, εκμεταλλευόμενο τους υπαρξιακούς μικροπολιτικούς υπολογισμούς ορισμένων πολιτικών. Αλλά αυτή η συνεργασία σε λίγο θα πάψει λόγω πλήρους κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ. Και απ’ ότι φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν δείχνει πρόθυμος να στηρίξει την υπάρχουσα κατάσταση, θέλοντας να στήσει το δικό του πολιτικοοικονομικό σύστημα, για να εδραιωθεί στην εξουσία.
Εκτιμούμε πως όλες αυτές οι προσπάθειες που βλέπουμε εμβρόντητοι στα καθεστωτικά ΜΜΕ να εξελίσσονται, μέσα από κινήσεις τύπου «58», «ελιών», «ποταμιών» κ.λ.π. οι οποίες ξαφνικά εμφανίζονται ψηλά στις δημοσκοπήσεις και το ίδιο ξαφνικά εξαφανίζονται, είναι οι σπασμοί αυτού του συστήματος, που απροκάλυπτα πλέον θέλει σε μία ύστατη προσπάθεια να καπελώσει και πάλι την ελληνική κοινωνία. Θέλει να παρεμβάλει πολιτικά σχήματα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να συγκρατήσει τους ψηφοφόρους στις στάνες των νέων σχημάτων, ώστε να μπορεί να ελέγχει το πολιτικό παιχνίδι. Ταυτόχρονα διαλύει τη ΧΑ από τα δεξιά της ΝΔ.
Αν υποθέσουμε πως οι δημοσκοπήσεις είναι σωστές, τότε, ρίχνοντας μια ματιά βλέπουμε έκπληκτοι πως τα νεοεμφανιζόμενα (από το πουθενά) πολιτικά σχήματα, που είναι σχήματα χωρίς λαό, δηλώνουν πρώτοι ότι θα τα ψηφίσουν εκείνοι οι πολίτες που δεν τους αγγίζει η κρίση. Δηλαδή, η καλοβολεμένη κρατικοδίαιτη ολιγαρχία του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: