ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.14

To άδοξο τέλος ενός ακόμη κρατιστή πρωθυπουργού


Από την Τζούλιαν Φλιν

Ο πολιτικός που εξελέγη βουλευτής στα 24 του χρόνια ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την πολιτική ζωή του τόπου σαν ένας ακόμη ηττημένος κρατιστής πρωθυπουργός.


Παρότι διόρισε ένα σκασμό συντοπίτες του καλαματιανούς στο Δημόσιο, δεν άξιζε αυτό το πολιτικό τέλος στον Αντώνη Σαμαρά.

Κι αυτό γιατί παρά τις επικρίσεις προσπάθησε πιο πολύ από τους προηγούμενους "μνημονιακούς" πρωθυπουργούς να σταθεί με αξιοπρέπεια απέναντι στους δανειστές.

Δεν μπορείς όμως να σώσεις ένα κράτος με 1.500.000 εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα και με ένα χρέος να καλπάζει σαν δαιμονισμένο και την πραγματικότητα να αμφισβητεί το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα.

Μόνο η Βουλή των Ελλήνων της πλατείας Συντάγματος με τους χιλιάδες διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους που περιφέρονται συνδικαλιζόμενοι ανάμεσα στους 300 κρατικοδίαιτους κηφήνες βουλευτές, είναι ενδεικτική της κατάντιας του κράτους.

Ένας κρατικός μηχανισμός που πρέπει να λειτουργεί με 250 χιλιάδες υπαλλήλους έχει 1.500.000 εκατομμύριο-η πλειοψηφία των οποίων έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ.

Πως να σωθεί λοιπόν αυτό το κράτος όταν οι κυβερνήσεις μας δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να αποχωριστούν τους κομματικούς στρατούς αδιαφορώντας για το 1 εκατομμύριο των ανέργων.
Ο Σαμαράς λοιπόν ετοιμάζεται να εξαφανισθεί από την πολιτική ζωή του τόπου υπερασπιζόμενος παρέα με τον ανεκδιήγητο Κυριάκο Μητσοτάκη το αδηφάγο κτήνος του Δημοσίου, αθετώντας ακόμη και τις υποσχέσεις για την αξιολόγηση.

(Διαβάστε εδώ πως οι κρατιστές κυβερνώντες δολοφονούν κάθε ελπίδα για σένα και την οικογένειά σου)

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: