ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.14

Οι έξυπνοι αποφεύγουν τα... ΔΝΤ-Τρόϊκες και ευρώ ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ; Δείτε τον χάρτη...


Αν δείτε τον Ευρωπαϊκό χάρτη, οι χώρες χωρίς ευρώ (Δανία, Αγγλία, Ελβετία), οι χώρες με "διπλό"  νόμισμα (ΜονακόΆγιος ΜαρίνοςΒατικανόΑνδόρρα)... και οι χώρες με ειδικούς όρους (Αυστρία, Κροατία, Ουγγαρία..) είναι χώρες χωρίς προβλήματα οικονομικά... ... δείτε τον χάρτη.
Όλες οι χώρες του ευρώ... και του ΔΝΤ (Ελλάδα, Κύπρος, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία... ) εξαιρουμένων των χωρών του Δ΄ Ράϊχ (Γερμανία - Ολλανδία...) έχουν τα γνωστά οικονομικά προβλήματα.

English: Eurozone map
   Eurozone (17)
   EU states obliged to join the Eurozone (9)
   EU state with an opt-out on Eurozone participation (2)
   Areas outside the EU using the euro with an agreement (4)
   Areas outside the EU using the euro without an agreement (2)

Αίτηση προσχώρησης στη Ρωσία υπέβαλε επισήμως το κοινοβούλιο της Κριμαίας, μία μέρα μετά το δημοψήφισμα με το οποίο η περιοχή επέλεξε την απόσχισή της από την Ουκρανία.
Νωρίτερα κήρυξε την ανεξαρτησία της Κριμαίας και την εθνικοποίηση όλων των περιουσιακών στοιχείων του ουκρανικού κράτους επί του εδάφους της. Επιπλέον ανακοίνωσε την υιοθέτηση του ρωσικού νομίσματος.  
Και οι 85 βουλευτές ενέκριναν ομόφωνα τις αποφάσεις αυτές.
Μια αντιπροσωπεία της βουλής της Κριμαίας αναμένεται να φθάσει σήμερα στη Μόσχα προκειμένου να συζητηθούν οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε η χερσόνησος αυτή της Μαύρης Θάλασσας να αποτελέσει μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: