ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.14

Ο λαός της Κριμαίας ψήφισε, αλλά η Δύση δεν δέχεται το αποτέλεσμα


Την ώρα που τα exit polls δίνουν το συντρηπττικό ποσοστό του 93% του ψήφου υπερ της ένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία, η Δύση εμφανίζεται σκεπτική.
Νωρίτερα, ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε σήμερα τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Μόσχα θα αντιμετωπίσει κυρώσεις τις ερχόμενες ημέρες και διεθνή απομόνωση που θα πλήξει την οικονομία της Ρωσίας, καθώς η Ουάσινγκτον έχει θυμώσει με ένα δημοψήφισμα στην Κριμαία της Ουκρανίας που δεν έχει τη δύναμη να σταματήσει.
“Ασκούμε όση περισσότερη πίεση μπορούμε στους Ρώσους να κάνουν το σωστό”, είπε ο ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου Νταν Πφάιφερ καθώς οι ψηφοφόροι στην Κριμαία, υπό τον έλεγχο ρωσικών δυνάμεων, αποφασίζουν αν θα αποσχιστούν από την Ουκρανία και θα ενταχθούν στη Ρωσία.
Καθώς το σημερινό δημοψήφισμα αναμένεται να προκρίνει την ένωση με τη Ρωσία μιας περιοχής όπου η πλειονότητα είναι Ρωσόφωνοι, μερικοί ρεπουμπλικάνοι επικριτές του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι δείχνει αδυναμία στην κρίση της Ουκρανίας και είπαν πως τώρα είναι η ώρα για αποφασιστικότητα των ΗΠΑ.
Ο Πφάιφερ επέμεινε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αναγνωρίσουν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και είπε πως η κυβέρνηση εργάζεται με τους ευρωπαίους εταίρους της για να αυξήσει την πίεση στη Ρωσία, στη χειρότερη αντιπαράθεση Ανατολής-Δύσης μετά τον Ψυχρό Πόλεμο. Η φιλορωσική περιφερειακή κυβέρνηση της Κριμαίας προχώρησε με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος παρά τις απειλές των ΗΠΑ και της Ευρώπης εναντίον της Μόσχας.
“Μπορείτε να αναμένετε τον προσδιορισμό κυρώσεων τις ερχόμενες ημέρες”, δήλωσε ο Πφάιφερ στην εκπομπή του NBC Meet the Press, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα ονόματα των Ρώσων που οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιδιώξουν να τιμωρήσουν με την απαγόρευση χορήγησης βίζας και το πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων που ενέκρινε ο πρόεδρος την περασμένη εβδομάδα.
Ενώ ο Λευκός Οίκος και οι σύμμαχοί του έχουν ουσιαστικά αποκλείσει τη στρατιωτική δράση, ο Πφάιφερ παρέκαμψε την ερώτηση κατά πόσο η Ουάσινγκτον θα παράσχει στρατιωτική βοήθεια στη μεταβατική κυβέρνηση της Ουκρανίας, η οποία έχει κατηγορήσει τη Ρωσία ότι παραβίασε την εδαφική της κυριαρχία στην περίπτωση της Κριμαίας.
“Μελετάμε όλους τους τρόπους βοήθειας”, είπε ο Πφάιφερ.
Κάλεσε το Κογκρέσο να εγκρίνει ένα νομοσχέδιο οικονομικής βοήθειας για την Ουκρανία το οποίο έχει βαλτώσει εξαιτίας πολιτικών διαφωνιών.
Ο Πφάιφερ δήλωσε πως ο Πούτιν έχει να διαλέξει. “Θα συνεχίσει να απομονώνεται περισσότερο, να πλήττει περισσότερο την οικονομία του, να μειώνει περισσότερο την επιρροή της Ρωσίας στον κόσμο ή θα κάνει το σωστό;” είπε.
Ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν, ο οποίος μόλις επέστρεψε από μια επίσκεψη στην Ουκρανία, κάλεσε την κυβέρνηση Ομπάμα να κάνει περισσότερα. Έκανε έκκληση για στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, συνέχιση της ανάπτυξης ενός αντιπυραυλικού συστήματος των ΗΠΑ στην Ανατολική Ευρώπη και βήματα προς την ένταξη στο ΝΑΤΟ της Γεωργίας και της Μολδαβίας.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πρέπει πρώτα απ΄όλα να κάνουν μια θεμελιώδη επανεκτίμηση της σχέσης μας με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Όχι άλλα κουμπιά “reset”», είπε ο Μακέιν στο CNN, αναφερόμενος στην υπέρβαση που είχε προσπαθήσει στις αρχές της πρώτης θητείας του να κάνει προς τη Ρωσία ο Ομπάμα και η οποία έκτοτε έχει εγκαταλειφθεί.
Ο γερουσιαστής του Τενεσί Μπομπ Κόρκερ, επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, δήλωσε στο Fox News ότι “δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνησή μας έχει δημιουργήσει έναν αέρα ανεκτικότητας” αποτυγχάνοντας να λάβει μια αυστηρότερη γραμμή έναντι της Ρωσίας.
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο ρώσος πρόεδρος και με τη γερμανίδα καγκελαριο, Άνγκελα Μέρκελ. Ο Πούτιν δεσμεύτηκε να σεβαστεί την απόφαση της Κριμαίας, πρόσθεσε το Κρεμλίνο, καθώς οι κάτοικοι ψηφίζουν για το αν θα αποχωρήσουν από την Ουκρανία και θα ενταχθούν στη Ρωσία.
Η ανακοίνωση ανέφερε ότι ο Πούτιν χρησιμοποίησε το τηλεφώνημά του με τη Μέρκελ επίσης για να εκφράσει ανησυχία για μια κλιμάκωση της έντασης η οποία προκλήθηκε όπως είπε από ριζοσπαστικές οργανώσεις στις νοτιοανατολικές περιοχές της Ουκρανίας “σε συμπαιγνία με τις αρχές του Κιέβου”.
“Ο Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η βούληση του πληθυσμού της χερσονήσου εφαρμόζεται σε πλήρη συμφωνία με το διεθνές δίκαιο”, ανέφερε η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είπε στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν πως θα πρέπει να σταλούν περισσότεροι παρατηρητές του Οργανισμού για τη Διάσκεψη και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), ένα σχέδιο που εκείνος καλωσόρισε, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Μέρκελ.
“Η καγκελάριος πρότεινε να διευρυνθεί άμεσα η υφιστάμενη παρουσία του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία και να σταλεί ένας μεγαλύτερος αριθμός παρατηρητών σε καυτά σημεία, ιδίως στην ανατολική Ουκρανία”, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Μέρκελ Στέφεν Ζάιμπερτ σε μια ανακοίνωση για την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν οι δύο ηγέτες.
“Ο ρώσος πρόεδρος είδε την πρωτοβουλία αυτή θετικά. Υποσχέθηκε ότι θα δώσει ανάλογες οδηγίες στον υπουργό Εξωτερικών (Σεργκέι) Λαβρόφ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: