ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.14

Τη ρωσική σημαία ύψωσε η Ναυαρχίδα του ουκρανικού Ναυτικού


Ο κυβερνήτης του πλοίου αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές της νέας κυβέρνησης στο Κίεβο και προσχώρησε στην ρωσική πλευρά υψώνοντας την ρωσική ναυτική σημαία του Αγίου Ανδρέα
Τη ρωσική σημαία ύψωσε η Ναυαρχίδα του ουκρανικού Ναυτικού αρνούμενη να αποδεχτεί την νομιμότητα της νέας κυβέρνησης της Ουκρανίας.
Η φρεγάτα Hetman Sahaidachny (U130) τύπου Krivak III επέστρεφε στην Ουκρανία μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της στην επιχείρηση κατα της πειρατείας “Atalanta” στον Κόλπο του Άντεν στο Κέρας της Αφρικής.
Ο κυβερνήτης του πλοίου αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές της νέας κυβέρνησης στο Κίεβο και προσχώρησε στην ρωσική πλευρά υψώνοντας την ρωσική ναυτική σημαία του Αγίου Ανδρέα. Η πληροφορία προέρχεται από το Ρώσο βουλευτή και μέλος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του ρωσικού Κοινοβουλίου Igor Morozov.
Το πλοίο σύμφωνα με τον βουλευτή επιστρέφει στην Ουκρανία από τη Μεσόγειο που βρίσκεται και το πλήρωμα του ακολουθεί τις διαταγές του Viktor Yanukovich.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Kiev Times  ο νέος “πρωθυπουργός” της Ουκρανίας Arseniy Yatsenyuk ζήτησε από τον Τούρκο πρωθυπουργό να μην επιτρέψει στο ουκρανικό πολεμικό πλοίο να διασχίσει τα στενά του Βοσπόρου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχηγός του ουκρανικού Ναυτικού παραιτήθηκε πρόσφατα και αντικαταστάθηκε από τον Ναύαρχο Denis Berezovsky


Δεν υπάρχουν σχόλια: