ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.14

Τέρενς Κουίκ: Μετα την κατακραυγή, ο Βενιζέλος αποφάσισε να ασχοληθεί και με τον Ελληνισμό. Μεχρι σήμερα ηταν αρωγός της πολεμικής κτηνωδίας του ισλαμοφασισμού.

20140302-163148.jpg
Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση, αναφορικά με το ταξίδι του ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου στην Ουκρανία:
«Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, αποφάσισε να πάει σήμερα στην Μαριούπολη και στο Κίεβο, αφού λίγες μέρες πριν, με το υπερφίαλο ύφος του «εγώ» που έχει, μας εγκάλεσε με έναν ειρωνικό και ποταπό τρόπο, για την ανησυχία που εκφράσαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για την ασφάλεια των 150.000 Ελλήνων της Ουκρανίας.
Μετά την γνωστή, τον περασμένο Αύγουστο, φιλοπολεμική του «επέλαση»
στη Συρία, επί της ουσίας στο πλευρό των ισλαμοφασιστών, έρχεται τώρα ως Έλλην ΥΠΕΞ και μάλιστα την περίοδο της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε., να υπακούει χωρίς αντιρρήσεις στην ευρωπαϊκή πολιτική που επιβάλλει το Βερολίνο για την Ουκρανία, να σφυρίζει αδιάφορα για το πραξικόπημα στο Κίεβο και να σιωπά έναντι μίας παράνομης Κυβέρνησης, η οποία άγεται και φέρεται από νεοναζιστικές και παρακρατικές δυνάμεις.
Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε στον κ. Βενιζέλο, ότι ως προεδρεύων αυτό το εξάμηνο της Ε.Ε., θα έπρεπε να είχε σπεύσει στην Ουκρανία από την πρώτη στιγμή και όχι με χρονοκαθυστέρηση και μάλιστα αφυπνιζόμενος, μετά την επίσκεψη Νταβούτογλου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις και τις απόψεις για την Ουκρανία, που ανέπτυξε ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος στην πρόσφατη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: