ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.14

O Σαμαράς βάζει λουκέτο στο δεύτερο πιο διεφθαρμένο κόμμα της μεταπολίτευσης!


Aπό τον Χάρυ Τρούμαν

Μπροστά σε μια ιστορική απόφαση βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ο πολιτικός που έγινε βουλευτής σε ηλικία μόλις 24 ετών.


Μιλάμε για τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο στο δεύτερο πιο διεφθαρμένο κόμμα της μεταπολίτευσης μετά το ΠΑΣΟΚ.

Ο Σαμαράς λοιπόν είναι τώρα πλέον -περισσότερο από ποτέ-αποφασισμένος να ιδρύσει την νέα κεντροδεξιά παράταξη και να στείλει στο σκουπιδότοπο της ιστορίας την ΝΔ, των διορισμένων κομματικών στρατών, η οποία μαζί με το ΠΑΣΟΚ αποτελούν τους δύο βασικούς πυλώνες του παρακράτους του Δημοσίου.

Είναι το συγκεκριμένο χυδαίο παρακράτος η αιτία που τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών και κυρίως οι αδύνατοι υποφέρουν από τα χαράτσια, την φτώχια, την ανέχεια, τον θάνατο για να διατηρηθούν ανέγγιχτοι οι κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι των αχρείαστων Οργανισμών του Δημοσίου και κυρίως όσοι διορίστηκαν χωρίς ΑΣΕΠ.

Η μοναδική προυπόθεση που έθεσε η Τρόικα με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα, ήταν να απολυθούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι.

Το δίδυμο Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου αρνήθηκε αυτή την επιλογήκαι επέλεξε να γ@μήσει 10 εκατομμύρια πολίτες και πρώτους απ΄ όλους τους ανήμπορους του ιδιωτικού τομέα για να διασώσει τους διορισμένους κομματικούς στρατούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Τα δύο συγκεκριμένα κόμματα δεν είναι παρά ρετάλια του χθες τα οποία έχουν την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν επειδή καμιά 200αριά πληρωμένα παπαγαλάκια δημοσιογράφοι και μια χούφτα μηντιάρχες γράφουν και μεταδίσουν ακόμη τις χυδαίες λέξεις "ΠΑΣΟΚ" και "ΝΔ".
Ο Σαμαράς λοιπόν που έχει αποδείξει ότι διαθέτει το άγριο ένστικτο της πολιτικής επιβίωσης, αποφάσισε τελεσίδικα να τελειώνει μ' αυτό το σαπισμένο κόμμα που διοικεί, βάζοντας ταφόπλακα στο μαγαζί και απαλλάσοντας τους Έλληνες από την δεύτερη πιο μεγάλη εστία πολιτικής μόλυνσης.

Το πόσο τελειωμένα κόμματα είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα όταν 2-3 ακόμη σαν τον Σταύρο Θεοδωράκη μπουν στην πολιτική ζωή του τόπου και πάρουν όλο τον κόσμο με το μέρος τους.

Η ύπαρξη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μόνο ως κηλίδες ντροπής στην ιστορία της Ελλάδας έχουν θέση. Φυσικά αυτές δεν είναι οι μόνες ντροπές ενός κακομούτσουνου τουρκόσμπορου λαού που κάθησε 400 χρόνια σκλάβος των Τούρκων. Αυτός είναι ο υπερήφανος μασκαράς Έλληνας που αυτές τις μέρες-λόγω Απόκρεων-έχει την γιορτή του. Καλή σαρακοστή...

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: