ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.14

Κριμαία, τέλος για την Ουκρανία: Υπογράφηκε κατασκευή γέφυρας-oμφάλιου λώρου με την Ρωσία


Σε μία κίνηση μέγιστης στρατηγικής σημασίας που σηματοδοτεί ότι "Κριμαία, τέλος" για την Ουκρανία και επιστροφή στον ρωσικό εθνικό κορμό, ο πρωθυπουργός της ΡωσίαςΝτιμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε διαταγή κατασκευής γεφυρας που θα ενώνει την κριμαϊκή Χερσόνησο, με την ανατολική ακτή της Ρωσίας!
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντιμίτρι Μεντβέντεφ ανακοίνωσε την κατασκευή της γέφυρας που θα συνδέει την Κριμαία με την Μητέρα Ρωσία, μήκους 4.5 χλμ, η οποία θα ενώνει τα Στενά του Kerch (η περιοχή μέσα στον κόκκινο κύκλο είναι η περιοχή που κατασκευαστεί η γέφυρα και θα συνδέει τα δυο κράτη που τώρα χωρίζονται από μια στενή λωρίδα θάλασσας) λύνοντας το πρόβλημα της επικοινωνίας της περιοχής με την ρωσική ενδοχώρα.
Το κόστος του έργου αναμένεται να φτάσει τα 3 δισ. δολάρια. Το σχέδιο ήταν υπό συζήτηση για μια δεκαετία, αλλά τώρα αποφασίστηκε η άμεση διεκπεραίωσή του, τηρουμένων των εξελίξεων.
Το έργο το ανέλανε η κρατική εταιρέια κατασκευής αυτοκινητόδρομων Avtodor.
Η κίνηση αυτή δείχνει ότι η Ρωσία, τελικά είχε μακροπρόθεσμο σχεδιασμό για επαναφορά της Κριμαίας στον εθνικό κορμό και απλά η ουκρανική κατάρρευση επιτάχυνε τα γεγονότα δεδομένης και της αναρρίχησης στην εξουσία ακραίων στοιχείων.
Και όλα αυτά ενώ ο Ρώσος υπουργός οικονομικών Anton Siluanov δήλωσε σήμερα ότι η Κριμαία έχει έλλειμα 35 δισ.ρούβλια (1 δισ.δολάρια)και ότι η Ρωσία έχει έτοιμο ένα οικονομικό πακέτο βοήθειας για την περιοχή το οποίο θα ανακοινωθεί μέχρι το απόγευμα.
«Εξετάζουμε άμεσα το θέμα της οικονομικής υποστήριξης» είπε ο Σιλουάνοφ στη διάρκεια ενός συμβουλίου μεταξύ του πρωθυπουργού της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ και των αντιπροέδρων της κυβέρνησης. «Γίνονται διαβουλεύσεις, θα υποβάλουμε μια συγκεκριμένη πρόταση μέχρι το τέλος της ημέρας» πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός. Πάντως, ο Σιλουάνοφ δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο ποσό.
Είναι σαφές ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει πλεόν την Κριμαία σαν ανεξάρτητο κράτος, με το οποίο θέλει να συνδεθεί άμεσα μέσω υποδομών και οικονομικών συναλλαγών. Δεν πρόκειται να επιστραφεί η Χερσόνησος πίσω στην Ουκρανία. Κάτι που θα επικυρωθεί και στο δημοψήφισμα της 30ης Μαρτίου.
Μένει να δούμε τι θα γίνει με τις περιφέρειες του Χάρκοβο και του Ντόνετσκ.
Οι ρωσικές μηχανοκίνητες ταξιαρχίες εξακολουθούν να ασκούνται λίγα χιλιόμετρα από το Χάρκοβο στην Ανατολική Ουκρανία. Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στις ασκήσεις συμμετέχουν και αρκετά από τα νέα όπλα, όπως βαλλιστικοί πύραυλοι Iskander-E, Pantsir S1 και οι βελτιωμένες εκδόσεις Τ-72 με νέα ενεργό θωράκιση.

Πηγή: defencenet

Στην ένωση της Κριμαίας με την Ρωσία, προχωράει το ρωσικό επιτελείο αφού ετοιμάζεται μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων προς κατάληψη του εδάφους που χωρίζει την χερσόνησο από τα ρωσικά σύνορα.
Σύμφωνα με το Reuters, εκπρόσωπος των Ουκρανών συνοριοφυλάκων δήλωσε ότι υπάρχει φόβος ότι επίκειται στρατιωτική επέμβαση ευρείας κλίμακας λόγω έντονης κινητικότητας - συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού ρωσικών τεθωρακισμένων οχημάτων κοντά σε λιμάνι της ρωσικής πλευρά του πορθμού του Κέρτς, απέναντι από την πόλη Κέρτς της νότιας Ουκρανίας!
Η διώρυγα αυτή χωρίζει την Ρωσία με την περιοχή της Κριμαίας!
Ουκρανοί συνοριοφύλακες ανέφεραν σήμερα ότι παρατήρησαν και κινήσεις του ρωσικού πολεμικού ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα. 
Συγκεκριμένα, ρωσικά πλοία κινούνται συνεχώς εντός και γύρω από το λιμάνι της Σεβαστούπολης που είναι και η βάση του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας!
Παράλληλα, οι ίδιες πηγές γνωστοποίησαν ότι η Ρωσία έχει μπλοκάρει τις επικοινωνίες μέσω κινητών τηλεφώνων σε ορισμένες περιοχές της Κριμαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: