ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.14

Ο ΑΝΤ1 ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ "ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ" ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΡΟΓΚΑΚΟΥ !! ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΙΑΚΟ ΣΔΟΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

Προφανώς εκεί στην Κουμουνδούρου γνωρίζουν κάτι παραπάνω για την εξέλιξη των εκλογών γι΄ αυτό και η σκληρή ανακοίνωση για την μαύρη προπαγάνδα του ΑΝΤ1.
Ακούγεται μάλιστα ότι τα κομμάντα του ΣΥΡΙΖΑ που στελεχώνουν τον ΣΔΟΕ είναι έτοιμα να κάνουν ντου στα λογιστήρια του καναλιού!
Την άμεση παρέμβαση του Ε.Σ.Ρ και της εισαγγελίας ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το "χωρίς ίχνος δεοντολογίας προπαγανδιστικό δελτίο ειδήσεων", που μετέδωσε χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, παραβιάζοντας "κατάφορα" την εκλογική νομοθεσία.

Ο Ρογκάκος σε ρόλο Πάστορα της Κου Κουξ Κλαν εξηγεί τι θα συμβεί αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ

Nίκος Ρογκάκος, ο Μεγάλος Εξορκιστής.
Με το στυλ Πάστορα της Κου Κουξ Κλαν!
Το "παγκόσμιο οικονομικό αξίωμα" και μία παρουσιάστρια ειδήσεων σε ρόλο παθητικής γλάστρας.

"Η σημερινή φιλοκυβερνητική προπαγάνδα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 ξεπέρασε κάθε όριο.Το χωρίς ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας προπαγανδιστικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού παραβιάζει κατάφωρα την εκλογική νομοθεσία και επιβάλει την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας και Ε.Σ.Ρ. για την εφαρμογή του νόμου", καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
"Τα χιλιάδες τηλέφωνα διαμαρτυρίας που δεχόμαστε από πολίτες από όλη την Ελλάδα αποδεικνύουν πως οι φτηνοί προπαγανδιστές «τζάμπα » σκίζονται για διασώσουν τη καταρρέουσα κυβέρνηση", τονίζει το Γραφείο Τύπου.


info απο kourdistoportokali


Δεν υπάρχουν σχόλια: