ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.14

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ "ΚΑΒΓΑ" Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ VS ΜΑΡΙΑ ...ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΥΘΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ "ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ" (Video)

Στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του star για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά και των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης για τον Β΄ γύρο  με παρουσιαστή τον κ. Χ"νικολάου διαδραματίστηκε ένας άγριος Καβγάς μεταξύ του εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ. κυρίου Μαριά και του παρουσιαστή της εκπομπής. (Δείτε το Βίντεο και προσέξτε την ομολογία Χ"νικολάου μετά το 3:31)
Η δική μας οπτική γωνία θέασης , ακόμα και αν χαρακτηριζόταν ως υποκειμενική, μας οδηγεί σε συμπεράσματα επιβεβαίωσης το ποιος είναι το "αφεντικό' το ποια είναι η "εξάρτηση" το "πως" ψηφίζουν οι πολίτες , το ποια είναι η "τέταρτη" εξουσία και το τι πρεσβεύει.
Δεν θα μείνουμε στην "υποκειμενική" θέση Μαριά και την επιχειρούμενη λείανση της ήττας των ΑΝΕ.ΕΛ. από τον ίδιο παρά θα αναγνωρίσουμε όμως ότι ο κ. Μαριάς όσο και αν ο λόγος του εμπεριείχε "λειαντικά" στοιχεία παραδέχθηκε την ήττα λέγοντας μάλιστα ότι αυτό (ως ήττα) είναι θέμα του κόμματος για προβληματισμό και εξαγωγή συμπερασμάτων για την επόμενη ημέρα.
Εκεί που θα μείνουμε και θα στοχεύσουμε είναι ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ του κ. Χ"νικολάου κατόπιν της αποχώρησης Μαριά ο οποίος ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ  απευθυνόμενος σε προσκεκλημένο του ότι "ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑ (τον Μαριά)  ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ"
ΕΠΙΜΥΘΙΟ: Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

Ο εκνευρισμένος Χ"τζηνικολάου "αυτοκαρφώθηικε" και μαζί του  κάρφωσε και το ποιοι λύκοι προβοκάτορες φορούν προβιά για να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: