ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.10

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ;

Γράφει ο *Αμφικτύων
Η  σημερινή πολυεπίπεδη κρίση(ηθική, πολιτική, οικονομική, νομισματοπιστωτική, εμπιστοσύνης κ.α) είναι συνειδητή επιλογή  του πολιτικού συστήματος(ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ)   από την μεταπολίτευση ως σήμερα.  διότι:   
-Εξαφάνισαν  με τα πακέτα Ντελόρ  τη Γεωργία μας και έκαναν τους γεωργούς συνταξιούχους και θαμώνες   σκυλάδικων  .  Τώρα  εισάγουμε μαϊντανό  από  Ιταλία, λεμόνια από Τουρκία ,  πατάτες από Αίγυπτο κ.ο.κ.  
-Χτύπησαν την  ανθούσα   Βιομηχανία μας, με τα επαχθή πανωτόκια (τριμηνιαίο ανατοκισμό)  των Τράπεζών   και  την   κατέστησαν προβληματική . Οσες βιομηχανικές μονάδες  δεν πρόλαβαν να δραπετεύσουν στο εξωτερικό ,  έβαλαν λουκέτο και άφησαν χιλιάδες εξειδικευμένους εργαζόμενους ανέργους.  
-Διέλυσαν  με τις ποσοστώσεις  Γάλακτος την Κτηνοτροφία μας και ενώ πριν είμαστε αυτάρκεις σε γαλακτοκομικά προϊόντα , τώρα εισάγουμε  από  Ολλανδία , Γερμανία, Γαλλία, Δανία  κ.α
-Χτύπησαν πρόσφατα την οικοδομή διότι δεν ήτο παραγωγική και φούντωσε σε όλους τους συναφείς  κλάδους η ανεργία.  Τώρα μας λένε για «πράσινες γειτονιές» και πράσινα άλογα.  
-Χτύπησαν  το λιανεμπόριο αρχικά με τα πολυκαταστήματα , αλλά τη χαριστική βολή την έδωσαν με τους αναρχικούς, τους ναρκομανείς , τις συνεχείς πορείες του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας και τέλος με τα εκατομμύρια των  λαθρομεταναστών   που κατέστρεψαν το ιστορικό κέντρο . Τώρα  ανθούν τα ναρκωτικά , το λαθρο-παρεμπόριο (τζίρος 9 δις. ευρώ) και οι συμμορίες των αστέγων  λαθρομεταναστών. Αποτέλεσμα, η νέκρωση του εμπορικού κέντρου της Αθήνας.  Και μόνον για αυτό τους χρειάζεται  κρεμάλα  στο Σύνταγμα.
-Αλλοίωσαν  τη δημογραφία μας με την εισβολή και κατοχή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών , σε συνδυασμό με την επίθεση κατά της Ελληνικής οικογένειας.  Τώρα η χώρα μας αναρχείται από  ναρκεμπόρους , αναρχικούς , το έγκλημα και   υπονομεύεται  από  ημεδαπούς και ξένους  πράκτορες  και 5φαλαγγίτες.  
-Χτύπησαν την  εθνική μας Παιδεία και  κατέστρεψαν: α/  τη γλώσσα μας, ώστε να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε, β/ τις διαχρονικές μας αξίες,  ώστε να ρίξουν τους νέους στο σκοτάδι και στην παρακμή, γ/ την φιλοπατρία των Ελλήνων για να γίνουμε εύκολη λεία και  δ/ τώρα  καταστρέφουν την ιστορία μας , έτσι ώστε  τα παιδιά μας να μην γνωρίζουν  ότι είναι Έλληνες .
-Χτύπησαν την Εθνική μας Οικονομία(μικρομεσαίους) με την επιβολή από την Τρόικα και το  ΔΝΤ  δυσβάστακτων   και λίαν επαχθών  φόρων , εις τρόπον ώστε η ανάνηψη μας στο μέλλον να είναι προβληματική ως αδύνατη.  Σκοπός τους είναι  η εξαφάνιση της μεσαίας τάξεως ώστε να μείνουν μόνον  δύο τάξεις ήτοι : α/ οι  ολίγοι πλούσιοι, τραπεζίτες, πολιτικοί και μεγαλο-εισοδηματίες και β/ οι φτωχοί  εργαζόμενοι, συνταξιούχοι  και  οι άνεργοι.
-Απαξίωσαν τους νόμους και κατέστησαν ατιμώρητους  τους  κλέφτες , ψεύτες , εγκληματίες και κακούργους  . Αποτέλεσμα τούτου είναι η άνθιση της διαφθοράς και η διάλυση του κράτους δικαίου  και της δημοκρατίας.
-Άλωσαν μέχρι ασφυξίας  τα  ΜΜΕ δια των οποίων χειραγωγούν, φανατίζουν  και ποδηγετούν τον Ελληνικό λαό στην στρούγκα του δικομματισμού, δίκην ποιμνίου προβάτων.
-Παραχάραξαν και αλλοίωσαν ως και  τον Π/Υ, ώστε να κλέβουν   ελεύθερα  από  τα αμέτρητα.
-Παραβίασαν κατάφωρα το Δημοκρατικό μας πολίτευμα με την  μετατροπή  της  δημοκρατίας σε οικογενειοκρατία, πολιτικό τυχοδιωκτισμό , οχλοκρατία, ευνοιοκρατία, κομματοκρατία  και κλεπτοκρατία.
-Έτρωσαν  την Αρετή , Υπερηφάνεια και Αξιοπρέπεια του Έλληνα με την χρεωκοπία της χώρας και  με την περιφορά ανά τον κόσμο του ψευδόμενου  G.A.P ,   ο οποίος μας  κατηγόρησε  στα ξένα ΜΜΕ,  για να  μας επιβάλει  την ξένη κατοχή της Τρόικα και του ΔΝΤ.
-Χτύπησαν το συνδικαλισμό και το συνεταιριστικό κίνημα  και  τα μετέτρεψαν  σε μέγγενη στραγγαλισμού και κλεπτοκρατίας των κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων και σε ατομικά τους προνόμια.(Το ΚΚΕ είναι υπεύθυνο   για το διασπαστικό του ρόλο στο συνδικαλιστικό και λαϊκό κίνημα καθώς και για την παρακώλυση της Παιδείας).
-Χτύπησαν με το ραβδί της Κίρκης- και κατέστησαν αργυρώνητη και άφωνη  την ακαδημαϊκή κοινότητα και διανόηση και τη μετέτρεψαν σε υπηρέτη του συστήματος
-Μεθοδεύουν  με τον «Καλλικράτη»  τον  διαμελισμό  και απόσπαση των  περιφερειών  από τον Ελληνικό κορμό.
-Άλωσαν τη Δικαιοσύνη ώστε να μένουν τα εγκλήματα τους ατιμώρητα.
-Διέλυσαν κάθε  όραμα και προοπτική του Έλληνα  για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον και τον έριξαν εσκεμμένως  σε μεγίστη απελπισία, αδιέξοδα  και απαισιοδοξία , καθιστώντας τον ζητιάνο και περίγελο  της διεθνούς κοινωνίας.
-Ζημίωσαν  ακόμη και την Εθνική μας Ανεξαρτησία και Άμυνα, διότι    παρεχώρησαν κυριαρχικά μας δικαιώματα αμαχητί στους  αρπακτικούς γείτονες μας.
   φρονώ ότι πάντα ταύτα δεν ήσαν λάθη . Ησαν επιλογή του πολιτικού μας συστήματος (όρα προσηρτημένο: «Η ιστορία της οικονομικής απάτης της Ελλάδος») .
Διά πάντα ταύτα και για τα δύο χονδροειδή ψεύδη («λεφτά υπάρχουν» και «μαζί τα φάγαμε» οι υπεύθυνοι της χρεωκοπίας θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να οδηγηθούν στην αγχόνη για να υπάρξει κάθαρση και εξαγνισμός της Ύβρεως και της Προδοσίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τούτες της ώρες της γενικής σήψης και διάλυσης του πολιτικού μας συστήματος πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για τον:
1/ Σχηματισμό Κυβερνήσεως Εθνικής Ενότητος εκ προσωπικοτήτων, δια να άρει το Μνημόνιο και να ενώσει το έθνος .
2/ Εκλογή  Συντακτικής Συνελεύσεως  για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την καθιέρωση της Άμεσης Δημοκρατίας και την
3/ Διενέργεια εκλογών
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης ,
μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τιποτα δεν εγινε τυχαια.
ολα ηταν προαποφασισμενα απο το καρκινιασμενο καθεστως της μεταπολιτευσης ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
ειναι ειλημενη αποφαση του καθεστωτος για ολοκληρωτικη εξοντωση και γενοκτονια του παχυσαρκου ελληνικου λαου, και αντικατασταση του απο αλους λαους.
γιαυτο φεραν εδω 4 εκατομυρια λαθροεποικιστες, και θα φερουν αλους τοσους, για να εξαφανισουν για παντα τους ελληνες απο τον πλανητη.
η χρυση αυγη να βαλει το χερι της...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΛΙΕΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕ … ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΜΙΛΗ ΤΗ ΑΡΧΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΣΠΑΣΤΑ… ΑΜΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΟ χτυπηστε το πολυ δυνατα ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ