ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.10

Ο νηπιαγωγός της Άρτας... Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!!!

Το διάβασα στην εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα "ΕΡΕΥΝΑ" και το αναδημοσιεύω:
"Είπαμε πως οι εκλογές δικαιολογούν και κάποιες υπερβολές από τους υποψηφίους σε ότι έχει να κάνει με την προβολή.

Έτσι ... δικαιολογείται, όταν είσαι και νομάρχης, να βάζεις στο προεκλογικό σου φυλλάδιο φωτογραφίες όπου εμφανίζονται ανυποψίαστοι υποψήφιοι άλλων συνδυασμών, σε ανύποπτο χρόνο, να χαμογελούν μαζί σου ωσάν να επικροτούν την υποψηφιότητά σου, ....δικαιολογείται να βγάζεις στη δημοσιότητα φωτογραφίες υψηλόβαθμων στελεχών της νομαρχίας, θέλουν δεν θέλουν, σε ψηφίζουν δεν σε ψηφίζουν, ...δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα.



Από το σημείο αυτό όμως, έως του σημείου να δημοσιεύεις στο διαδίκτυο φωτογραφίες νηπίων που σε επισκέφθηκαν στο γραφείο εθιμοτυπικά χωρίς την έγγραφη έγκριση των κηδεμόνων τους, υπάρχει μία σημαντική διαφορά κύριε νομάρχα μας που «ακουμπά» έως και νομική παράβαση μεγάλου βαθμού.
Συμφωνούν όλοι οι γονείς των παιδιών του Νηπιαγωγείου, να εμφανίζονται τα ανήλικα παιδιά τους μαζί σας στο στην προσωπική σας ιστοσελίδα;

Αν αύριο η φωτό των αθώων αυτών παιδικών προσώπων βρεθούν σε κάποιον άλλον «ύποπτο» ιστοχώρο υπαιτιότητά σας, τι θα έχετε να πείτε στα ίδια, στους γονείς αλλά και στη δικαιοσύνη;

Ας πούμε πως ήταν υπερβολή και πως σήμερα κιόλας θα «κατεβάσετε» τη φωτογραφία σκάνδαλο από τον επίσημο δικτυακό σας χώρο."


ΚΕΝΤΡΙ: Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου...
Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει εντελώς στην προσπάθειά του να ανατρέψει την κατάσταση που βρίσκεται!!!

Προσπαθεί να αντιστρέψει τον εκλογικό του κατήφορο και έχει μπει σε άλλου είδους κατήφορο...

Είναι τυχερός που κανένα από τα παιδιά που βλέπω στην φωτογραφία και που έχει το θράσος να την μοστράρει πάνω-πάνω στο πρεκλογικό του site, δεν είναι δικό μου, αλλιώς θα μιλάγαμε "άλλη γλώσσα".

Δείτε την φωτογραφία, όσο την έχει ακόμη ανεβασμένη
εδώ, εγώ απλώς έκανα ένα Print Screen, αλλά δεν σκοπεύω να πέσω στο επίπεδό του και να την σηκώσω στο blog μου.
Μην κάνει μόνο το λάθος, αφού την βγάλει την φωτογραφία, να προσπαθήσει να το διαψεύσει, γιατί θα βάλω μωσαϊκό στα ανύποπτα προσωπάκια και θα το βγάλω να βλέπει την φάτσα του και να αυτοθαυμάζεται...

Εγώ το αγαπάω το blog μου και δεν το μαγαρίζω για χάρη κανενός...

Ας σκεφτούμε όμως τι είναι διατεθειμένος να μαγαρίσει αυτός, μπρος στη πρεμούρα του να κάτσει στη καρέκλα του Δημάρχου!!!


ΥΓ1: Όσο για τις καημένες τις δασκάλες του νηπιαγωγείου, αυτές δεν φταίνε σε τίποτε...

Πού να ήξεραν ότι μια εκπαιδευτική εκδρομή θα κατέληγε να χρησιμοποιείται για προεκλογικό επικοινωνιακό τέχνασμα ενός ανθρώπου που δεν έχει όρια;


ΥΓ2: Μέχρι την ώρα πάντως που σηκώνω αυτή την ανάρτηση, τα αθώα μουτράκια των παιδιών συνεχίζουν να βρίσκονται φάτσα-μόστρα στο προεκλογικό site του άιντε να μην τον αποκαλέσω...
Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: