ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.14

Δημόσιο: Απολύονται οι πρώτοι 1.715 υπάλληλοι μετά από 22 χρόνια (πίνακες)

Σε 1.715 ανέρχονται, με βάση τους πίνακες που δημοσιοποίησε το ΑΣΕΠ, οι σχολικοί φύλακες και οι εκπαιδευτικοί που αναμένεται να οδηγηθούν και τυπικά εκτός Δημοσίου τη Δευτέρα. Πρόκειται για 1045 σχολικούς φύλακες και 670 εκπαιδευτικούς, η περίοδος της οκτάμηνης διαθεσιμότητας των οποίων λήγει σήμερα χωρίς να έχει βρεθεί θέση γι’ αυτούς στο Δημόσιο, στο πλαίσιο της κινητικότητας. Πάντως, η ΟΛΜΕ υποστηρίζει ότι προς απόλυση εκπαιδευτικοί είναι περί τους 200.
Να σημειωθεί ότι οι προηγούμενες απολύσεις από το Δημόσιο είχαν γίνει το 1992, δηλαδή, 22 χρόνια πρινόταν ο πατέρας του σημερινού υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη,Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, δείχνοντας την έξοδο στους εργαζόμενους σε αυτές.


aftodioikis

Δεν υπάρχουν σχόλια: