ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.14

[3 ΒΙΝΤΕΟ] Η ΕΝ ΑΓΩΝΙΑ "ΕΝΤΟΛΗ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ... Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑΣ .. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 3 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ

ΒΕΒΑΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ
ΕΔΩ ΠΗΔΗΞΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!! ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ??

Δεν υπάρχουν σχόλια: