ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.14

ΖΩΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!

'«ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΝΑ; ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;»
Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση - ερώτηση, απευθυνόμενος στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών:


«Μόνο οργή, αγανάκτηση και θλίψη μπορεί να προκαλέσει η αποκάλυψη για τις αθλιότητες σε βάρος 90χρονης με Αλτσχάιμερ, που για χρέος 5.000 ευρώ στην εφορία, την περιέφεραν φρουρούμενη μέρες ολόκληρες ανάμεσα σε αστυνομικά τμήματα, στρατιωτικά νοσοκομεία, Δρομοκαΐτειο και εισαγγελικά γραφεία,

Η ερώτηση είναι πολύ απλή:

Στουρνάρας και Θεοχάρης ξέρουν τι σημαίνει μάνα; Τι σημαίνει γιαγιά; Ως πότε αυτές οι αθλιότητές τους σε βάρος των γερόντων γονέων μας;

Και επί πλέον:


  1. Θα αποφασίσει να παρέμβει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, με σχετική τροποποίηση του νόμου περί συλλήψεων για χρέη στο δημόσιο και μάλιστα για ελάχιστα ευρώ, ηλικιωμένων και πασχόντων πολιτών;
  2. Αληθεύει η καταγγελία ότι έγινε και έκκληση στο Μέγαρο Μαξίμου για να δοθεί ένα τέλος στην απάνθρωπη μεταχείριση της 90χρονης, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση; «Δεν ίδρωσε το αυτί τους», όπως ελέχθη χαρακτηριστικά...

1 σχόλιο:

miltos είπε...

Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ...Ο ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ...ΚΑΙ ΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!... Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ....(ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!!!) ...Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 5000 ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ!!!! ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!