ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.14

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Νέα εμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγο στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, εμπλοκή που προέρχεται και πάλι από τους κόλπους της κυβέρνησης, καθώς οι διατάξεις που αφορούν τους αστυνομικούς προκαλούν για ακόμη μια φορά πρόβλημα στην κυβερνητική συνοχή.

Όπως έγινε γνωστό, το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις στις οποίες αναφέρεται πως ο 
υπολογισμός των συντάξεων για τους αστυνομικούς, θα γίνετε πλέον με τα ίδια κριτήρια με τα οποία γίνεται και των συνταξιούχων του ΙΚΑ, κάτι που σημαίνει και νέες περικοπές.

Οι βουλευτές της ΝΔ που προέρχονται από τις τάξεις των αστυνομικών, είναι κατηγορηματικοί, πως αν δεν αλλάξουν οι συγκεκριμένες διατάξεις, απειλούν να μην μπουν καν στην αίθουσα προκειμένου να ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.

Έτσι λοιπόν, λίγη ώρα πριν την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου, που μετά και την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ θεωρήθηκε σίγουρη λόγο της συσπείρωσης που δημιούργησε στην κυβέρνηση, δημιουργείτε νέα εμπλοκή που καλείτε η κυβέρνηση να λύσει. πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: