ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.14

Εμπαιγμός, όνειδος για τα «κόλλυβα» που δίνουν στους στρατιωτικούς!



 Αφού τους έγδαραν, κυριολεκτικά, αφού έκαναν παράνομες περικοπές σε ε.ε. και ε.α. στελέχη, τώρα θα δώσουν, προεκλογικά, μερικά «κόλλυβα» στους μισούς και αυτά εφάπαξ. Τέρμα.

 Καλά, τόσο ανόητοι είναι; Νομίζουν ότι... οι στρατιωτικοί είναι «δεδομένοι» παλαιών εποχών; Πλανώνται πλάνην οικτράν...

 Δεν βλέπουν τις εξοργιστικές τοποθετήσεις μεγαλοκομματοστελεχών σε γαλακτοφόρες θέσεις, εκεί που έπρεπε να διορίζονται άνεργοι επιστήμονες; Ιδιαίτερα αυτών των κ. I. Παπαθανασίου (ΕΛΠΕ), Ζαχαράκη (ΟΠΑΔ) και του κ. Κατρίνη (ΟΚΑΝΑ).

 Δεν αισθάνονται ντροπή! 100.000 καθαρά τον χρόνο ο I. Παπαθανασίου, ενώ τον ίδιο χρόνο ο Α/ΓΕΕΘΑ θα λαμβάνει 30.000 ακαθάριστα;

 Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό, έλεγε ο Λίνκολν, αλλά κανείς δεν τον άκουσε.

 Αν δεν κινδύνευα να παρεξηγηθώ, θα έλεγα ότι οι Αρχηγοί των ΕΔ θα έπρεπε να αρνηθούν αυτά τα «κόλλυβα» για τα στελέχη τους. Το ελεεινό αυτό ποσό ας διατεθεί στην αύξηση των μισθών των «ταλαιπωρημένων» και «αδικημένων» υπαλλήλων της Βουλής και του Προεδρικού Μεγάρου.

(ΠΑΡΟΝ 30/03/2013 – Σ.Λ.)



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: