ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.14

Το μεγάλο κόλπο με το γάλα


Η συγκινητική προσπάθεια της τρόικας και των εγχώριων υπαλλήλων της να σώσουν τη χώρα, να την νοικοκυρέψουν, να την κάνουν παραγωγικότερη και να την επαναφέρουν στην ανάπτυξη, συνεχίζεται.


Ιδού τι θα συμβεί με τα νέα μέτρα για το γάλα, υπαγορευμένα από με-γάλα συμφέροντα, κυρίως του εξωτερικού:

► Με το περιθώριο 11 ημερών που θεσπίζεται, δίνεται η δυνατότητα στον οποιονδήποτε να εισάγει από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου φθηνό και «καμένο» γάλα στην Ελλάδα και να το λέει «φρέσκο».

► Οι Έλληνες βιομήχανοι ή θα γονατίσουν από τον ανταγωνισμό ή θα αναγκαστούν να εισάγουν φθηνότερη πρώτη ύλη από τη… Σομαλία.

► Η ελληνική αγελαδοτροφία θα καταστραφεί. Οι 3.500 μονάδες που απέμειναν –λόγω των ποσοστώσεων- από τις 5.500 πού ήταν πριν από μερικά χρόνια, θα οδηγηθούν αργά η γρήγορα και αυτές σε λουκέτο, αφήνοντας πίσω τους άλλους 60.000 - 100.000 άνεργους.

► Ο Έλληνας καταναλωτής θα αγοράζει γάλα χαμηλότερης ποιότητας (επειδή, αν μη τι άλλο, θα έχει υποστεί μεγαλύτερη θερμική επεξεργασία) και σε υψηλότερη τιμή (όπως πωλείται ήδη σήμερα το υψηλής παστερίωσης, που έρχεται από το εξωτερικό).

► Για άλλο ένα προϊόν η Ελλάδα, αν και δυνητικά αυτάρκης, θα γίνει εξαρτώμενη από εισαγωγές, δικαιώνοντας γι άλλη μια φορά τους Γερμανούς που μας λένε «άχρηστους» αφού «δεν παράγουμε τίποτα»…

► Τα δάνεια σε ευρώ αναγκαστικά θα συνεχιστούν ώστε να παραμείνουμε εσαεί υποτελείς των… σωτήρων μας.

Οι κ.κ Σαμαράς και Βενιζέλος που λένε «στο γάλα θα κολλήσουμε τώρα;» ή δεν καταλαβαίνουν τις παραπάνω αυτονόητες συνέπειες (άρα είναι επικίνδυνοι) ή τις καταλαβαίνουν αλλά… Ένα «αλλά» που ποτέ δεν θα ομολογήσουν ειλικρινώς το πώς προκύπτει.

Ούτε οι βουλευτές εκείνοι, κυρίως από περιοχές κατ' εξοχήν κτηνοτροφικές, οι οποίοι σήμερα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το μέτρο αλλά θα το ψηφίσουν, θα μας πουν τι στην πραγματικότητα τους μετέπεισε.

Δημήτρης Βάρος για τη «Δραχμή».

drachmi5.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: