ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

"ΛΕΠΡΟΣ" Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΣε πλήρη απομόνωση θέτουν τον κ. Απόστολο Κακλαμάνη οι υπόλοιποι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ως ένδειξη της έντονης δυσφορίας τους για το γεγονός ότι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής καταψήφισε άρθρο του πολυνομοσχεδίου.
 
Είναι ενδεικτικό ότι όταν κ. Κακλαμανης κατευθύνθηκε στο βήμα της Ολομέλειας για να μιλήσει στο πλαίσιο της συζήτησης της προτάσεως μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του κ. Ε. Μεϊμαράκη, αποχώρησαν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εκτός του φίλου του Δημήτρη Κρεμαστινού.
 
Όπως αναφέρουν οι σύντροφοί του «η ενέργειά του να καταψηφίσει «εκ του ασφαλούς» μας εκθέτει. Γνωρίζει ότι θα ψηφίσουμε εμείς και έρχεται να κάνει τον παλικαρά».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: