ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.14

Καμμένος: ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΑΜΑΡΑ

kammenos panos 5
Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σήμερα από το βήμα της Βουλής αποκάλυψε απόρρητη έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας, όπου σύμφωνα με τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κεντρικός Τραπεζίτης ενέκρινε δάνεια στον όμιλο Καρούζου χωρίς εγγύηση.
«Ξέρω ότι καταθέτω απόρρητα έγραφα αλλά το κάνω για το δημόσιο συμφέρον. Αν θέλει ο υπουργός Δικαιοσύνης ας μου κάνει δίωξη» συπλήρωσε καταθέτοντας τα έγγραφα.
Στη συνέχεια αποκάλυψε μεταφορές 25 δισεκατομμυρίων ευρώ από την Eurobank στα νησιά Κέιμαν αφήνοντας αιχμές για τις ευθύνες της διοίκησης της Τράπεζας.
Προηγουμένως ο Πάνος Καμμένος είχε χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό ως τον «καλύτερο υπηρέτη των τραπεζών» και είχε τονίσει ότι «θα καταργήσουμε όλα τα μνημόνια με ένα άρθρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: