ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.14

Μαζί τα φάγανε. Ποιοι υπουργοί κάλυπταν το φαγοπότι και γιατί


hot_doc_47.png

Ο ορυμαγδός των εξελίξεων γύρω από το σκάνδαλο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων έφερε στο φως της δημοσιότητας ανθρώπους που τα προηγούμενα χρόνια έτυχαν κάποιας... ευνοϊκής μεταχείρισης. 
Εταιρίες φαντάσματα με έργο τόσο ασαφές και έωλο που η υλοποίηση του είναι σχεδόν αδύνατο να επιβεβαιωθεί απολάμβαναν επί σειρά ετών τα προνόμια των κυβερνητικών φίλων. Συνδαιτημόνες της εκάστοτε εξουσίας, ανεξαρτήτως χρώματος, εξασφάλιζαν πακτωλούς χρημάτων για τη διάσωση της... γαλάζιας κατσαρίδας στην Κουάλα Λουμπούρ και την ψυχολογική υποστήριξη σε κοινωνικά αποκλεισμένους πιγκουίνους του Ισημερινού. 
Κανείς όμως ποτέ δεν αναζήτησε τις πολιτικές ευθύνες. Ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν τα στραβά μάτια σε όλο αυτό το πάρτι εκατομμυρίων που είχε στηθεί στους διαδρόμους του Υπουργείου Εξωτερικών; Ποιοι υπουργοί φέρουν βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για το σκάνδαλο που για μία ακόμη φορά έριξε άπαντες από τα σύννεφα; Ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΚΟ που μέχρι στιγμής προσπαθούσαν όλοι εντέχνως να αποσιωπήσουν;
Το Hot Doc φέρνει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που προκαλούν πολλά ερωτήματα. Μία ΜΚΟ με επιδοτήσεις 7,5 εκατ. ευρώ, η οποία εντελώς συμπτωματικά έχει το ίδιο όνομα με μία Ανώνυμη Εταιρία που αναλαμβάνει έργα τεράστιων κονδυλίων για ζητήματα επικοινωνίας από το φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν είναι όμως μόνο το όνομα το ίδιο, καθώς στις δύο εταιρίες συναντά κανείς ακριβώς τα ίδια ονόματα και τηλέφωνα. Ακόμα μία σύμπτωση εντοπίζεται όταν χρόνια αργότερα τα ίδια άτομα, μερικοί εκ των οποίων εξ' απορρήτων σύμβουλοι νυν υπουργού, του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, προχωρούν στην κατασκευή ενός φωτοβολταϊκού πάρκου. Μία μεγάλη επένδυση, η οποία όμως δεν μένει για πολύ μεγάλο διάστημα στην κατοχή τους καθώς γρήγορα πωλείται και πηγαίνει σε χέρια ξένων επενδυτών.
Πολλά ερωτήματα προκαλεί και η περίπτωση του κυρίου Φλογαϊτη, η ΜΚΟ του οποίου έλαβε κατά το παρελθόν εκαντοντάδες χιλιάδες ευρώ ως επιχορήγηση απο το υπουργείο Εξωτερικών αλλά και από τον κρατικό προϋπολογισμό. Αν και για τον ίδιο έχουν διατυπωθεί κατάα το παρελθόν καταγγελίες, κανείς δεν φρόντισε να ελέγξει τα έργα και τις ημέρες του κ. Φλογαϊτη. Αντίθετα πολιτικά πρόσωπα και εισαγγελείς φροντίζουν να απενεχοποιούν το ίδιο με την παρουσία σε διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνει ο ίδιος. 

Διαβάστε όλη την αλήθεια στο Hot Doc που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: