ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

Η τελευταία διαγραφή Σαμαρά


Καζάνι που βράζει είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το εσωτερικό της ΝΔ. Και όταν λέμε το εσωτερικό, εννοούμε σε επίπεδο στελεχών της Συγγρού και όχι απλών μελών, τα οποία, όσα ακόμα υπάρχουν, δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται.
Πολλά στελέχη της ΝΔ θεωρούν ότι παραγκωνίζονται από τον κ. Σαμαρά και την ηγετική του ομάδα της παλιάς ΠΟΛΑΝ. Βλέπουν να παραμερίζονται η παραδοσιακή ΝΔ και οι παραδοσιακές αρχές της ΝΔ και να στήνεται νέο κόμμα. Ένα κόμμα που θα είναι ένα κράμα της παλιάς ΠΟΛΑΝ και του Βενιζελικού ΠΑΣΟΚ. 
Πολλά παραδοσιακά στελέχη της ΝΔ διαγράφονται από τον κ. Σαμαρά, με τελευταίον μόλις χθες τον κ. Κακλαμάνη μπροστά στα μάτια όλων. Διαγραφή την οποία είχαμε προβλέψει στο άρθρο Ο Κακλαμάνης κατηγορεί Σαμαρά. Αναμένεται απάντηση. Προηγήθηκαν Καμμένος, Ζώης, Πολύδωρας κ.λ.π.
Κάτι όμως μας λέει ότι η διαγραφή του κ. Κακλαμάνη θα είναι και η τελευταία που κάνει ο κ. Σαμαράς με την ιδιότητά του ως πρόεδρου της ΝΔ. Στις επόμενες εκλογές μάλλον ο λαός θα του αμφισβητήσει αυτή την ιδιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: