ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

Απασφάλισε ο Νικήτας Κακλαμάνης - Αποκαλύπτει τρελό παρασκήνιο με Μπαλτάκο και Βενιζέλο πριν την ψηφοφορία στη Βουλή και καρφώνει τον Στουρνάρα


Απασφάλισε ο Νικήτας Κακλαμάνης - Αποκαλύπτει τρελό παρασκήνιο με Μπαλτάκο και Βενιζέλο πριν την ψηφοφορία στη Βουλή και καρφώνει τον Στουρνάρα
Το...τρελό παρασκήνιο στα γραφεία του Τάκη Μπαλτάκου και του Ευάγγελου Βενιζέλου και το κάρφωμα στον Στουρνάρα

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε οτι υπήρξε και απίστευτο παρασκήνιο πριν την χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή. Οπως χαρακτηριστικά είπε "το χειρότερο απ΄όλα είναι οτι αυτά που είδατε εσείς μέσα στη Βουλή, με την πολιτική ανοησία του κυρίου Τσίπρα καταρχήν, το λάθος του κυρίου Σταμάτη που απεδέχθην την πρόταση μομφής εν συνεχεία, δεν είναι τίποτα μπρος σε αυτά που διαδραματίστηκαν στους διαδρόμος της Βουλής, στο περιστύλιο και σε γραφεία.

Ποια γραφεία; Το γραφείο του κυρίου Μπαλτάκου και το γραφείο του κυρίου Βενιζέλου, όπου βουλευτές πηγαίναμε μαζί με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων προκειμένου να βελτιώσουμε διατάξεις. Και ενώ συμφωνούσαμε με τον γραμματέα της κυβέρνησης και πρέπει να πω και σε κάποια και με τον κύριο Βενιζέλο, έρχονταν οι αρμόδιοι Υπουργοί, κυρίως ο κύριος Στουρνάρας και μας έλεγε "ενημερώσαμε την τρόϊκα και ειπαν αν αλλάξετε και ένα και δε το δεχόμαστε, δε σας δίνουμε τη δόση. Μιλήσαμε με την τρόϊκα και δεν δέχονται αλλαγή ούτε μιας φράσης.

Ε, με συγχωρείτε, εντάξει, με όση προσωπική, πολιτική αξιοπρέπεια μου έχει απομείνει, -αναφέρομαι μόνο στον εαυτό μου και δεν κριτικάρω κανέναν συνάδελφό μου- ε, δεν μπορούσα πλέον να συνεχίσω να νομοθετώ με βάση μόνο τις εντολες της τρόϊκας".


Δεν υπάρχουν σχόλια: