ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

ΦΩΤΟ-Η Ραχήλ κατέβηκε από την εξέδρα των επισήμων

ΦΩΤΟ-Η Ραχήλ κατέβηκε από την εξέδρα των επισήμων
ΦΩΤΟ-Η Ραχήλ κατέβηκε από την εξέδρα των επισήμων

Να κατέβει από την εξέδρα των επισήμων αποφάσισε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, η οποία βρέθηκε στην Κοζάνη για να παρακολουθήσει την παρέλαση.

"Αρνούμαι να βρίσκομαι σε εξέδρες όταν οι πολίτες που εκπροσωπώ βρίσκονται πίσω από κάγκελα" έγραψε η ίδια στο Twitter ανεβάζοντας την παραπάνω φωτογραφία.


Επίσης, μιλώντας στο kozanimedia για τους λόγους αυτής της κίνησης της αυτής είπε ότι "δε θέλω να είμαι με όλους αυτούς εκεί πάνω. Ανέβηκα για λίγο από σεβασμό στον μητροπολίτη".

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: