ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.14

Η ΔΡΑΧΜΗ καλεί σε συνεργασία Αλαβάνο και Καζάκη


Πρόταση για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου απεύθυνε η ΔΡΑΧΜΗ – Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση στο Σχέδιο Β με επικεφαλής τον Αλέκο Αλαβάνο και στο ΕΠΑΜ με επικεφαλής τον Δημήτρη Καζάκη.
Παρόμοιες προτάσεις έχουν γίνει και σε άλλους αντιμνημονιακούς φορείς και προσωπικότητες ορισμένοι από τους οποίους τις έχουν αποδεχθεί.

Αυτό ανακοινώθηκε στην διευρυμένη συνάντηση στελεχών του κόμματος που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Ηνίοχος» στην Αθήνα.

Είναι μια κίνηση που εντάσσεται στην εκφρασμένη αρχή της «ΔΡΑΧΜΗΣ» για ανάγκη συσπείρωσης των πραγματικά αντιμνημονιακών δυνάμεων που υποστηρίζουν τη μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα, που αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για απαλλαγή από τα μνημόνια και την έξοδο από την κρίση.

Όπως επισημάνθηκε, η πρόταση συνίσταται «στη συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου με διατήρηση της πολιτικής και κομματικής ταυτότητας και αυτοτέλειας του κάθε σχηματισμού».

Στη συνάντηση ανακοινώθηκε επίσης ότι η ΔΡΑΧΜΗ - Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση, οριστικοποίησε τη συνεργασία της με το Προοδευτικό Πολιτικό Κίνημα, καθώς και με το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα και ότι προωθούνται παρόμοιες συνεργασίες και με άλλους φορείς και μεμονωμένες προσωπικότητες.


drachmi5.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: