ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ...ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...(ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΏΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ)

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:Έχει άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ”

Βενιζέλος-Παπανδρέου
Με τον…εισαγγελέα απειλεί πλέον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, τον προκάτοχό του στην ηγεσία του κόμματος!
Ερωτηθείς, μετά την αποψινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο μέγαρο Μαξίμου, σχετικά με την καταψήφιση, εκ μέρους του Γιώργου Παπανδρέου του δεύτερου άρθρου του νομοσχεδίου, ο κ. Βενιζέλος παρέπεμψε στη χθεσινή δήλωσή του τονίζοντας ότι όλοι κρινόμαστε.
Σε ερώτηση για το εάν δεν προχώρησε σε διαγραφές για να μην μειωθεί ο αριθμός της κυβερνητικής πλειοψηφίας, είπε ότι δεν είναι το κριτήριο του τα διοικητικά μέτρα, για να συμπληρώσει: «θα μου επιτρέψετε, δε, να πω ότι ο κ. Παπανδρέου έχει άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ».
Είναι προφανές ότι οι «μεγάλες εκκρεμότητες» του Γ. Παπανδρέου, έχουν να κάνουν με τα οικονομικά του κόμματος, στα οποία σημειώθηκε ογκοδέστατη «μαύρη τρύπα» επί των ημερών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: