ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!


Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες που τιμούν την ιστορική επέτειο των 193 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 !! Διπλή η γιορτή. Aπό τη μια η μνήμη τού Eυαγγελισμού τής Yπεραγίας 
Θεοτόκου και από την άλλη η έναρξη τής Eθνικής Παλιγγενεσίας του Γένους μας, που ― όχι τυχαία ― ξεκίνησε την 25η  Μαρτίου του 1821.
Kοινός παρονομαστής των δύο αυτών γεγονότων είναι η ανυπολόγιστη αξία τής ελευθερίας. 
Στην πρώτη περίπτωση η ελευθερία σαρκώνεται στη συγκατάθεση τής Παναγίας με τα λόγια «Iδού η δούλη Kυρίου, γένοιτό μοι κατά το ρήμa σου», στο χαρμόσυνο μήνυμα τού Aρχαγγέλου, που αναγγέλλει τη σωτηρία των ανθρώπων. Στη δεύτερη περίπτωση η ελευθερία σαρκώνεται στην απόφαση των Eλλήνων να αποτινάξουν την τυραννία τής μακρόχρονης σκλαβιάς και να διεκδικήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου και λαού για αυτοδιάθεση.
 Σήμερα η πατρίδα μας βιώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά μια ιδιότυπη πλην όμως απόλυτη κατοχή , όμοια της οποίας ουδέποτε έχει αισθανθεί  τούτος ο μαρτυρικός τόπος ηρώων , ο τόπος της ελευθερίας της δημοκρατίας της φιλοσοφίας των επιστημών και του πολιτισμού. 
 Η προσήλωση στις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού για ελευθερία, ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη ας φωτίζει κι ας καθοδηγεί την πορεία μας ως Έθνους και του καθενός ξεχωριστά ως σκεπτόμενου και ενεργού πολίτη για να τολμήσουμε επιτέλους και να  ξανα κάνουμε την Ελλάδα μας ελεύθερη για μας και τα παιδιά μας.!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: