ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.14

Θάβουν το Boeing - Η πτήση «έσβησε» στον Ινδικό Ωκεανό


Θάβουν το Boeing - Η πτήση «έσβησε»  στον Ινδικό Ωκεανό
Το θρίλερ με το εξαφανισμένο Boeing φαίνεται πως φθάνει στο τέλος του. Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Najib Razak δήλωσε ότι με βάση τις έρευνες και τα διαθέσιμα στοιχεία, το αεροσκάφος συνετρίβη στον Νότιο Ινδικό Ωκεάνο και δεν υπάρχουν επιζώντες. Νωρίτερα η Malaysia Airlines είχε ανακοινώσει ότι "πέρα από κάθε αμφιβολία, το αεροπλάνο έχει συντριβεί". 
"H Malaysia Airlines ανακοινώνει με λύπη ότι πρέπει να υποθέσουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η πτήση MH370 χάθηκε και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των επιβαινόντων. Οπως θα ακούσετε από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, πρέπει να αποδεχθούμε τις ενδείξεις που δείχνουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό", αναφέρεται στο μήνυμα που εστάλη στους συγγενείς των 239 ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο Boeing 777. 
Σύμφωνα με τα νέα αυτά στοιχεία, η χαμένη πτήση, κατέληξε στον Ινδικό Ωκεανό. Οι αερογραμμές έχουνε επικοινωνήσει με τους συγγενείς των θυμάτων", δήλωσε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας.  Όπως επεσήμανε ο Razak, οι πληροφορίες αυτές προήλθαν από τη βρετανική υπηρεσία έρευνας αεροπορικών ατυχημάτων.
Ο Μαλαισιανός πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως σχετικά με το Boeing θα παρουσιαστούν αύριο Τρίτη. Η πτήση MH370 της Malaysia Airlines εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου, περίπου μία ώρα αφού απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με κατεύθυνση το Πεκίνο. Στο αεροπλάνο βρίσκονταν 227 επιβάτες και 12 μέλη του πληρώματος. Έκτοτε δεν έχει εντοπιστεί κανένα σήμα ή άλλο στοιχείο για το Boeing.
Συγγενείς των 239 επιβαινόντων του εξαφανισμένου Boeing 777, κλήθηκαν για έκτακτη ενημέρωση. Όπως μεταδίδει το Sky News, οι οικογένειες των επιβαινόντων, πρόκειται να μεταφερθούν στην Αυστραλία, όπου έχουν εντοπιστεί νέα αντικείμενα.
Το πρωί της Δευτέρας, Αυστραλιανό αεροσκάφος που συμμετέχει στις έρευνες για το εξαφανισμένο μαλαισιανό αεροσκάφος εντόπισε δύο νέα αντικείμενα στον νότιο Ινδικό Ωκεανό.
 
Νωρίτερα σήμερα οι Αρχές της Αυστραλίας ανακοίνωσαν ότι βρήκαν αντικείμενα που εικάζεται ότι προέρχονται από το αεροσκάφος της Malaysia, σε μια περιοχή περίπου 2.000 χιλιόμετρα δυτικά του Περθ της Αυστραλίας. Οι Αυστραλοί ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν κυκλικά και ορθογώνια αντικείμενα πορτοκαλί και πράσινου χρώματος μέσα στην θάλασσα.
 
Με βάση τις δηλώσεις υπουργού Μεταφορών της Μαλαισίας, τα αντικείμενα είναι δύο στο σύνολο και έχουν περίπου ένα μέτρο μήκος. Όπως είπε ο ανώτατος αξιωματούχος της Μαλαισίας, τα αντικείμενα αναμένεται να ανασυρθούν μέσα στις επόμενες ώρες ή και αύριο, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αυτά τα αντικείμενα είναι ξεχωριστά από εκείνα που αναφέρθηκαν ότι εντόπισε κινεζικός δορυφόρος περίπου στην ίδια όμως περιοχή.
 
Η δήλωση του Μαλαισιανού πρωθυπουργού:

«Απόψε ενημερώθηκα από εκπροσώπους τον τομέα διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων της Βρετανίας (AAIB) ότι η Inmarsat, η βρετανική εταιρεία που παρείχε τα στοιχεία από τον δορυφόρο που έδειξαν τον βόρειο και νότιο αεροδιάδρομο, προχώρησε σε περαιτέρω ανάλυση των δεδομένων. Χρησιμοποιώντας έναν τύπο ανάλυσης που δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε έρευνα τέτοιου είδος, κατάφεραν να ρίξουν περισσότερο φως στην πορεία της πτήσης MH370.
 
Με βάση τη νέα τους ανάλυση, η Inmarsat και η AAIB συμπέραναν ότι η MH370 πέταξε κατά μήκος του νότιου αεροδιαδρόμου και ότι η τελευταία της θέση ήταν στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, δυτικά του Περθ (της Αυστραλίας).
Αυτή είναι μια απομακρυσμένη τοποθεσία, μακριά από οποιοδήποτε πιθανό σημείο προσγείωσης. Συνεπώς με βαθιά θλίψη και απογοήτευση πρέπει να σας ενημερώσω ότι σύμφωνα με τα νέα αυτά στοιχεία, η πτήση MH370 κατέληξε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.
 
Αύριο θα δώσουμε συνέντευξη τύπου με περαιτέρω λεπτομέρειες...»
 
Ακολουθεί η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού της Μαλαισίας.
 
sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: