ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ PRESS-GR: Το παρασκήνιο της μυστικής συνάντησης Μαρινάκη-Αρβανιτόπουλου-Μητροπολίτη Σεραφείμ, που οριστικοποίησε την κάθοδο του έλληνα Μπερλουσκόνι στο Δήμο Πειραιά!


 Για το αποκλειστικό ρεπορτάζ: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

O αυτοδημιούργητος (όπως με κάθε ευκαιρία τονίζει) Βαγγέλης Μαρινάκης μοιάζει να έχει τα πάντα: έναν δυνατό στόλο, τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, εφημερίδα, ραδιόφωνο (σύντομα και τηλεόραση), ενώ λέγεται ευρέως στην αγορά ότι εξαγόρασε και τη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων καφέ "Mικέλ". Απ' ότι φαίνεται, όμως, έχει και το σαράκι της πολιτικής. Το σίγουρο είναι ότι με την οικονομική επιφάνεια που διαθέτει, δεν θα του ήταν δύσκολο να βρει και τα υπόλοιπα, προαπαιτούμενα για την κάθοδό του στην πολιτική.
Έτσι, λοιπόν, ο έλληνας Μπερλουσκόνι αναζήτησε και βρήκε εύκολα έναν -ήδη- στημένο κομματικό μηχανισμό που θα τον βοηθήσει να διασφαλίσει (ενδεχομένως κι από την πρώτη Κυριακή) τη νίκη στη κάθοδό του στο Δήμο Πειραιά. Τη λύση βρήκε στον πρόθυμο Κ. Αρβανιτόπουλο, που ποτέ δεν γεφύρωσε τις διαφορές με τον βασικό του αντίπαλο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, κ. Β. Μιχαλολιάκο (ο οποίος αύριο παρουσιάζει το συνδυασμό του, αλλά απ' ότι φαίνεται τα φλας θα είναι στραμμένα αλλού).
Τη Πέμπτη, λοιπόν, ο μιντιάρχης και ο υπουργός Παιδείας συναντήθηκαν και η πρώτη συμφωνία επήλθε. "Θέλω το μηχανισμό σου" κατέθεσε ο κ. Μαρινάκης και ο πάντα προσαρμοστικός ακαδημαϊκός δήλωσε στρατευμένος στον αγώνα. "Τη Κυριακή, θα δούμε μαζί και τον Μητροπολίτη" συμπλήρωσε ο εφοπλιστής. Όπερ και εγένετο...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PRESS-GR, πριν λίγο ολοκληρώθηκε νέα μυστική συνάντηση των δύο αντρών με την παρουσία τουΜητροπολίτη Σεραφείμ, όπου και ζητήθηκε η... ευλογία του για μια ομαλή κάθοδο.
Η αιφνίδια υποψηφιότητα Μαρινάκη σίγουρα αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη κατά την προεκλογική περίοδο. Δύσκολα κινδυνεύει να χάσει την αίγλη της από κάποιο άλλο πολιτικό συμβάν (συμπεριλαμβάνεται και το ενδεχόμενο των τριπλών εκλογών) και σίγουρα, δύσκολα θα χάσει τη διαφαινόμενη δυναμική της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: