ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.14

Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΣΙΠΡΑ!! Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗ (VIDEO)

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο Χατζηδάκης εξυπηρετεί συμφέροντα!




ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ - ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


Αιφνιδιαστική κίνηση από τον Αλέξη Τσίπρα που κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά του υπ.Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ενώ ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο....

Εαν τελικά γίνει δεκτή η πρόταση θα διακοπεί η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τουλάχιστον 2 ημέρες.

Ο Α. Τσίπρας έβαλε επίσης και εναντίον του υπ. Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη κατηγορώντας τον ευθέως πως εξυπηρετεί συμφέροντα.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως το πολυνομοσχέδιο είναι το προϊόν συναλλαγής με την τρόικα για να διασωθεί η κυβέρνηση στις εκλογές.

''Επιχειρείτε σαν τους κλέφτες'' και ''προχωράτε σε ένα ακόμα έγκλημα με νομοσχέδιο που φανερώσατε ξημερώματα'' τόνισε ο Α. Τσίπρας.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την κριτική του στις εξελίξεις στις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία εκτιμώντας πως ''έτσι ολοκληρώνετε το έγκλημα που ξεκινήσατε με το PSI''.

Όπως τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κυβέρνηση Σαμαρά περνάει στις πιο μαύρες σελίδες ακόμα και της συντηρητικής πράταξης ξεπερνώντας ακόμα και τον Γ. Ράλλη που μοίραζε επιταγές για να διασωθεί πριν τις εκλογές του 1981.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΤΑΤΕΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: