ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.14

Ο ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΙΣΘΑΡΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΑΤΖΗ ΤΑΚΗ VIDEO

ΣΧΕΤΙΚΟ:Ε!! ΡΕ ΞΒΡΑΚΩΜΑ!!! Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΤΟ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ» ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΧΑΤΖΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΡΗΓΙΑ 2.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ Τ.Τ. ΠΑΙΡΝΕΙ


Σφοδρή αντιπαράθεση, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, είχαν σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Αττικής, Κώστας Λουράντος, με τον γνωστό δημοσιογράφο, Τάκη Χατζή, με αφορμή την απεργία των φαρμακοποιών και τον τρόπο που ορισμένοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν τα γεγονότα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Χατζής, ρώτησε τον πρόεδρο του Συλλόγου Φαρμακοποιών Αττικής«Τι σημαίνει το κρέμασμα αφισών βουλευτών; Είναι δημοκρατία αυτό;». Μόλις ο Κώστας Λουράντος επιχείρησε να απαντήσει άκουγε κάτι μουρμουρητά από τον δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα να πει ότι«Θέλετε να με ακούσετε; Είστε προκατειλημμένος. Αν είστε έτσι δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σας». Ο Τάκης Χατζής, απάντησε με το γνωστό «Καλά ναι, εντάξει».

Η συζήτηση «άναψε» όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Αττικής, υπογράμμισε ότι«Φασισμός είναι να εκβιάζει ο υπουργός τον πρόεδρο», με τον Τάκη Χατζή (δημοσιογράφο) να απαντά «Δεν με ενδιαφέρει εμένα τι κάνει ο υπουργός». Η απάντηση αυτή ήταν αρκετή για να κάνει «πυρ και μανία» τον Κώστα Λουράντο, ο οποίος σημείωσε νε νόημα ότι «Εσάς τους δημοσιογράφους, σας έχουν στα ώπα – ώπα. Δεν καταργήθηκε το αγγελιόσημο», για να προσθέσει απευθυνόμενος προς τον παρουσιαστή της εκπομπής ότι «Δεν μου αρέσουν οι προκατειλημμένοι που έρχονται σε μια εκπομπή για να κάνουν τσαμπουκά. Εγώ τσαμπουκάδες δεν δέχομαι». Ο Τάκης Χατζής (δημοσιογράφος), απάντησε εκ νέου με το «Καλά εντάξει».

Ο Τάκης Χατζής (δημοσιογράφος), τόνισε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Συλλόγου Φαρμακοποιών Αττικής ότι «Ποιος είστε εσείς που θα πείτε στον υπουργό να παραιτηθεί;», με τον Κώστα Λουράντο να απαντά «Έλληνας πολίτης είμαι, όχι Γερμανός πολίτης. Εσείς είστε Γερμανός. Εσείς είστε συντεχνία που θέλετε μέσω των ΜΜΕ να περάσετε τις απόψεις σας. Είστε καθοδηγητές της κοινής γνώμης και προσπαθείτε να διαστερβλώσετε τα πάντα. Δεν έχετε καμιά αξία. Απολύτως τίποτα».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: