ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

ΕΚΤΑΚΤΟ: "Θερμό" αεροπορικό επεισόδιο στην Βαλτική - Καταρρίφθηκαν 2 γερμανικά Eurofighter από ρωσικά Su-30!


Αεροπορικό "θερμό" επεισόδιο που μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη σύγκρουση είχαμε πριν λίγη ώρα στην Βαλτική Θάλασσα που είχε ως αποτέλεσμα την κατάρριψη δύο γερμναικών Eurofighter μετά από αερομαχία ελάχιστων λεπτών με ισάριθμα ρωσικά μαχητικά Su-30!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δύο γερμανικά Eurofighter απογειώθηκαν από αεροδρόμιο της Βαλτικής προκειμένου να αναχαιτίσουν τα ρωσικά μαχητικά Su-30 που είχαν απογειωθεί από αεροδρόμιο του Καλίνινγκραντ συνοδεύοντας αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών/ναυτικής συνεργασίας Ιl-20 σε αποστολή παρακολούθησης των δραστηριοτήτων της ΝΑΤΟϊκής άσκησης "Frisian Flag" που ξεκίνησε σήμερα με συμμετοχή 50 ΝΑΤΟΪκών μαχητικών.
Κάποια στιγμή σε περιοχή της ανατολικής Βαλτικής τα δύο Eurofighter πλησίασαν πολύ κοντά στο Il-20 (πρόκειται για την ρωσική έκδοση του αμερικανικού P-3C Orion) και φαίνεται ότι του απηύθηναν αίτημα να απομακρυνθεί από την περιοχή που έχει δεσμευθεί από της βαλτικές δημοκρατίες για την πραγματοποίηση της άσκησης.
Από εκεί και πέρα είναι άγνωστο πώς ενεπλάκησαν τα δύο ρωσικά Su-30 σε μια σκληρή ολιγόλεπτη αερομαχία με την χρήση βλημάτων αέρος-αέρος μικρής ακτίνας δράσης (R-73).
Τα ρωσικά πρακτορεία αναφέρουν ότι ερρίφθησαν αρχικά προειδοποιητικές βολές από τα Eurofighter στο Il-20 και εν συνεχεία όταν τα γερμανικά αεροσκάφη αρνήθηκαν να υπακούσουν στο αίτημα των πιλότων των Su-30 να απομακρυνθούν προσπάθησαν να έρθουν σε παραμέτρους βολής με αποτέλεσμα να αντιδράσουν τα ρωσικά μαχητικά, να ακολουθήσει αερομαχία που οδήγησε στην κατάρριψη των γερμανικών μαχητικών.
Αντίθετα από το Βερολίνο μεταδίδεται ότι τα γερμναικά μαχητικά καταρρίφθηκαν απροειδοποίητα ενώ είχαν πλησιάσει το Il-20. Συγκεκριμένα δέχθηκαν από ένα βλήμααέρος-αέρος μικρής ακτίνας δράσης ΑΑ-11 Archer (Ρ-73)
Αυτή την στιγμή έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην Βαλτική για την ανεύρεση των πιλότων των Eurofighter. Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι "Τοουλάχιστον ένα αλεξίπτωτο άνοιξε"
Περισσότερα σε λίγο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ